Big Hero 6

Big Hero 6

Vanaf 24 november bij Movies & Series

De puber Hiro maakt van zijn schattige, opblaasbare robot Baymax een vechtmachine. Avontuurlijke co-productie van Disney en Marvel!

Leuke combi

San Fransokyo. Dat is de futuristische plaats waar Big Hero 6 zich afspeelt. Inderdaad, een combinatie van de Amerikaanse stad San Francisco en het Japanse Tokyo. Een andere opvallende combi is die van Disney en Marvel. Big Hero 6 is namelijk de eerste film waarvoor beide studio’s de handen ineen sloegen. Het resultaat mag er wezen!

Robotexpert

De hoofdpersoon in Big Hero 6 is de 14-jarige Hiro Hamada. Op zijn jonge leeftijd mag hij zich al robotexpert noemen. Hij ontwikkelde microbots, kleine robotjes die tot grootse daden in staat zijn als je er veel van samenvoegt. Hiro heeft veel geleerd van zijn broer Tadashi, uitvinder en maker van de opblaasbare robot Baymax. De trouwe androïde volgt Hiro op de voet. Wanneer ze op een dag langs een verlaten loods komen, ontdekken de twee dat een slechterik de microbots in grote hoeveelheden produceert. Uiteraard met kwade bedoelingen!

Matten!

Hiro wacht niet af. Hij voorziet Baymax van een pantser en vervangt zijn zachtaardige chip door een strijdvaardige, met karateskills. Een heuse vechtmachine dus. Samen met een team van wetenschappers gaan Hiro en Baymax de strijd aan met de slechterik. Hoe loopt dit af?

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een film?
    P
w
cover Big Hero 6

Big Hero 6

Regisseur
Jaar
2014
Taal
Nederlands
Studio
Disney
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
23 mei 2017
w

Deze film zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series