Adam Sandler-avond

Adam Sandler-avond

De slappe lach met Big Daddy en Click

Zin in een avondje grappen en grollen? Adam Sandler bezorgt je de slappe lach met Big Daddy en Click. 

Big Daddy

Nu bij MyPrime

Komiek Adam Sandler speelt in het door hemzelf geschreven Big Daddy (1999) de 30-jarige Sonny Koufax die probeert een jongetje op te voeden. Met de nadruk op probeert.

Sonny, een nietsnut zonder doel in het leven, adopteert het jochie om zijn ex-vriendin te laten zien dat hij verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Hij geeft de kleine Julian een nogal vrije opvoeding waardoor het ventje onaangepast gedrag vertoont. Met hilarische situaties als gevolg.

Op school komen er klachten over Julian en de voogdijcommissie komt erachter dat Sonny niet bepaald voldoet aan de kenmerken van een goede opvoeder. Hij zal dus zijn best moeten doen om zijn leven als vader te beteren. Kortom: een typische Adam Sandler-film.

Beschikbaar tot 12 november 2017

Click

Vanaf 11 november bij MyPrime

Architect Michael Newman (Adam Sandler) krijgt een afstandsbediening in handen met magische krachten. Met het zap-apparaat kan hij alles en iedereen sturen, net als in het nummer Freestyler van Bomfunk MC’s uit 1999 dus.

Michael is altijd druk met zijn werk omdat hij aast op een promotie. Hij heeft amper tijd voor zijn vrouw Donna (Kate Beckinsale) en hun twee kids. Als hij op een dag gek wordt van het grote aantal afstandsbedieningen in huis, gaat hij op zoek naar een universele afstandsbediening voor alle apparaten.

Hij komt terecht bij Morty (Christopher Walken) die hem het magische apparaat geeft. Met elke druk op de knop kan Michael zijn carrière en zijn privéleven besturen. Hun blaffende hond zet hij op stil en het gezeur van zijn vrouw spoelt hij gewoon even door. Ideaal! Maar er gaat natuurlijk iets mis. De afstandsbediening begint namelijk zijn eigen keuzes te maken. Lukt het Michael om de controle over zijn leven terug te krijgen?

Beschikbaar tot 10 november 2017