It's not easy being green

It's not easy being green

The Muppets en De Goede Dinosaurus

Een wereld mét dinosauriërs en een wereld zónder Muppets. Je moet er toch niet aan denken? Tenzij de dino’s aardig zijn. En de Muppets… die mogen niet uitsterven!

De Goede Dinosaurus & The Muppets zie je bij Ziggo Movies & Series

The Muppets

Walter, de grootste Muppets-fan ter wereld, is samen met zijn broer Gary (Jason Segel) en Mary (Amy Adams) op vakantie in Los Angeles. Ze brengen een bezoek aan het oude vervallen Muppet-theater. Daar ontdekken ze dat oliebaron Tex Richman het theater wil kopen om er een olieplatform van te maken.

Om dat te voorkomen is $ 10 miljoen nodig. Het drietal gaat op zoek naar Kermit de Kikker en stelt hem op de hoogte. Het plan is om de rest van de Muppets weer bij elkaar te brengen en geld in te zamelen met een televisieactie.

Maar hebben ze nog wel genoeg fans of zijn de mensen de Muppets allang vergeten, vraagt Kermit zich af. Bovendien is iedereen ondertussen zijn eigen weg gegaan. Zo treedt Fozzie nu op in het casino, Miss Piggy is plus-size fashion editor in Parijs en Animal zit in een zelfbeheersingskliniek. Walter is er daarentegen van overtuigd dat de Muppets nog steeds geliefd zijn bij het publiek en hij weet zeker dat ze het theater kunnen redden. Heeft hij gelijk? En lukt het ze om een comeback te maken?

Vanaf 28 augustus bij Ziggo Movies & Series

De Goede Dinosaurus

Deze Pixar-film speelt zich af in een wereld waar dinosauriërs niet zijn uitgestorven. De meteoriet die de dino’s tientallen miljoenen jaren geleden de das omdeed, mist op een haar na de aarde.

We ontmoeten Arlo, een 70 meter hoge tiener-Apatosaurus met een groot hart. Nadat een traumatische gebeurtenis onrust veroorzaakt in Arlo's rustige gemeenschap, raakt Arlo gescheiden van zijn familie.

Arlo krijgt tijdens zijn zoektocht onverwachts gezelschap van een holbewoner: het jongetje genaamd Spot. Spot schrikt van Arlo maar als blijkt dat hij eigenlijk heel aardig is, worden ze vriendjes. Lukt het Arlo om met hulp van zijn nieuwe mensenvriend de weg terug naar huis te vinden?

Vanaf 30 augustus bij Ziggo Movies & Series

Wat vind je van deze pagina?

Liever nietw