Poppen, vliegtuigen en een beest

3 nieuwe familietitels bij Ziggo Movies & Series

P
Lees meer

Kun je aan de hand van de titel hierboven al raden welke nieuwe familiefilms en -series je nu bij Ziggo Movies & Series kunt zien? Oké, nog een hint: de meeste hoofdrolspelers horen eigenlijk niet te kunnen spreken. Begint er al een lampje te branden?

The Muppets (serie; 2015)

Je kent Kermit en zijn vrienden natuurlijk van hun avonturen op het witte doek. Maar in de serie zie je ook hoe het ze achter de schermen vergaat. Met deze ‘mockumentary’-serie, een beetje in de stijl van The Office, duik je in het échte leven The Muppets. En daar horen mooie, maar ook droevere momenten bij. Zo accepteren de schoonouders van Fozzie niet dat hij met hun dochter aan de haal gaat. Alleen maar omdat hij een beer is! Gelukkig is er ook genoeg lol in deze serie. Neem de beroemde gasten die elke aflevering opvrolijken. De leukste is misschien wel Dave Grohl (de zanger van Foo Fighters), die met Animal de strijd aangaat wie de beste drummer is. Aanrader!

Vanaf 1 maart bij Ziggo Movies & Series.

Planes

Houd je van Cars? Dan wil je ook Planes zeker niet missen. In deze Disneyfilm volg je Dusty Crophopper, een simpel landbouwvliegtuigje dat dolgraag mee wil doen aan een vliegwedstrijd. Er is alleen een probleem: Dusty heeft hoogtevrees! De oude vliegmachine Skipper schiet te hulp en helpt hem om alsnog mee te doen aan de Wings Across the World-race. Daar maken zijn concurrenten het hem heel erg moeilijk. Hoe ver gaat Dusty het schoppen?

Vanaf 27 februari bij Ziggo Movies & Series.

Belle en het Beest

Kom erbij, kom erbij! Een van de mooiste Disneyklassiekers zie je nu bij Movies & Series. In Belle en het Beest volg je Belle, een eigenzinnig dorpsmeisje dat gek is op lezen. Ze woont bij haar zorgzame vader, die op een dag gevangen wordt genomen door een weerzinwekkend beest. Belle kan het lijden van haar vader niet aanzien en besluit zijn plaats in te nemen. Dat betekent wel dat ze de rest van haar leven door zal moeten brengen in het geheimzinnige kasteel van het beest, waar klokken lopen en theekopjes praten. Een ramp! Of toch niet?

Vanaf 6 maart bij Ziggo Movies & Series.