Vakantiefilms voor kids!
?

Vakantiefilms voor kids!

Strijd tegen verveling met Ziggo Movies & Series

Nog even en dan begint de voorjaarsvakantie! Alle tijd dus om naar The Chronicles of Narnia, Mees Kees en andere vette films en series te kijken. Vervelen is onmogelijk! Toch?

Mama, ik verveel me!

Ja doei, we hebben Ziggo Movies & Series hoor. Ga maar lekker een kinderfilm kijken! Goed idee, want met Movies & Series heb je de keuze uit heel veel gave films en series voor kids. En die kijk je waar en wanneer je maar wilt. Voor nop! Wat dacht je bijvoorbeeld van de volgende titels?

The Chronicles of Narnia (deel 1 en 2)

The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe
Deel 1 van de spannende Narnia-reeks. Lucy ontdekt een geheimzinnige kast die een doorgang biedt naar een magische wereld: Narnia! Hier ontmoet ze allemaal pratende dieren en vreemde wezens, waaronder de faun Tumnus. Hij vertelt haar dat Narnia vervloekt is door de heks Jadis. Puntje bij paaltje moeten Lucy en haar broertjes en zusje de heks bestrijden om Narnia te redden. Hoe loopt dat af?

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
In dit vervolg keren de broertjes en zusjes terug naar Narnia. Hoewel er in de echte wereld slechts een jaar verstreken is, zijn ze in Narnia al 1300 jaar verder! Alweer is het land in oorlog en samen met prins Caspian proberen de kids de vrede te herstellen.

SpongeBob SquarePants – seizoen 1

Kijk het hele eerste seizoen van het populairste onderwaterfiguurtje allertijden: SpongeBob Squarepants! Deze malle spons beleeft de gekste avonturen samen met Patrick de zeester, Sandy de eekhoorn en Octo de inktvis.

Mees Kees (deel 1 en 2)

Mees Kees
Mees Kees is de nieuwe invalleraar op school. En voor het jongetje Tobias komt hij geen moment te laat. Hij werd door zijn juf namelijk om niets de klas uitgestuurd! Maar Mees Kees is cool! Ze gaan samen flipperen, delen hun boterhammen en blijven gezellig na. Maar de strenge directrice vindt het allemaal maar niets…

Mees Kees op Kamp
In dit vervolg gaan Mees Kees, Tobias en Sep op kamp met de hele klas! Wanneer de strenge directrice onverwachts het kamp moet verlaten, krijgt Mees Kees de taak om alles in goede banen te leiden. Maar of dat goed gaat?

SpangaS in actie

Het Spangalis College wordt gesloten! Nu moeten Raaf, Abel en hun vrienden verspreid worden over andere scholen. Om dat te voorkomen bezetten ze het schoolgebouw. Dat gaat niet volgens plan. En het zorgt ook nog eens voor een flinke ruzie en een tweestrijd in de groep. Hoe belangrijk is hun vriendschap nu nog?

Walking With Dinosaurs

Dino’s zijn cool! Jammer alleen dat ze niet meer bestaan. Toch zie je en voel je met deze film precies hoe het was toen de dinosauriërs de wereld regeerden. Pak je dinopoppen er maar bij en reis terug in de tijd!

image Anti-verveeltips

Anti-verveeltips

Is je kind na het zien van deze films nog steeds niet vooruit te branden? Misschien heb je dan wat aan deze 5 anti-verveeltips!

  • Bekijk je oude fotoboeken: wat had papa een gekke snor!
  • Doe een wedstrijdje adem inhouden (let op: op eigen risico!)
  • Maak een fort van lakens en kussens (net als in de serie Community).
  • Doe alles een uurtje in zijn achteruit: lopen, praten… (me verveel ik!)
  • Bedenk je eigen woorden of taal: takispoefkwak!

Ontdek nog meer kinderfilms en series: