Princess Leia is singin' in the rain

Princess Leia is singin' in the rain

Documentaire Bright Lights vanaf 8 januari bij Movies & Series XL

De documentaire 'Bright Lights' vertelt over het leven van moeder Debbie Reynolds en dochter Carrie Fisher, die eind vorig jaar kort na elkaar kwamen te overlijden.

Carrie Fisher speelde prinses Leia in de Star Wars films. Een rol waar zij altijd mee zou blijven worden geassocieerd. Haar veelzijdige moeder Debbie Reynolds was onder meer actrice, zangeres, zakenvrouw en historicus. Ze is bijvoorbeeld heel bekend geworden door haar rol in Singin' in the Rain.

Hechte moeder-dochterband

Bright Lights gaat over de bijzondere band tussen moeder en dochter, met als focus de show van Debbie Reynolds in Las Vegas. Je ziet hoe moeder en dochter samen leven, terwijl het optreden steeds moeilijker wordt voor de actrice. De documentaire ging al voor het overlijden van beide actrices in première tijdens het filmfestival in Cannes.

image Nu al  te zien

Nu al  te zien

Vanwege het overlijden heeft HBO besloten om Bright Lights al op 7 januari uit te zenden in de Verenigde Staten en is dus al op zondag 8 januari on demand te zien bij Ziggo met Movies & Series XL, the Home of HBO.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een film?
    P
w
cover Bright Lights: Starring Carrie Fisher and Debbie Reynolds

Bright Lights: Starring Carrie Fisher and Debbie Reynolds

Regisseur
Jaar
2016
Taal
Engels
Studio
HBO
TV Pakket
Movies & Series XL
Te zien t/m
31 december 2018
w

Deze film zit in het pakket Movies & Series XL. Dat zijn honderden films, meer dan 50 extra zenders en exclusieve toegang tot HBO-series.

Je kunt dat pakket los bestellen voor € 11,95 per maand. Movies & Series XL is ook inbegrepen bij Alles-in-1 Max.

Bestel Movies & Series XL