Kung Fu Panda 3
?

Kung Fu Panda 3

Nu bij Ziggo On Demand, vanaf 18 februari bij Film1

Je favoriete kungfumeester is terug! Kung Fu Panda 3 is nu te zien bij Ziggo On Demand. En vanaf 18 februari bij Film1!

In de vorige films groeide Po van een klunzige panda uit tot een volwaardige kungfumeester. Nu staat hem een nieuwe uitdaging te wachten: meester Shifu stopt met zijn kungfulessen en stelt Po aan als zijn opvolger.

Pandaparadijs

Terwijl Po worstelt met zijn nieuwe taak, krijgt hij een grote verrassing voor zijn kiezen: zijn biologische vader duikt op in het dorp! Hij neemt Po mee naar een geheim pandaparadijs, waar zijn soortgenoten een vredig luizenleventje leiden.

Lang kunnen ze daar niet relaxen. Als de kwaadaardige stier Kai op het toneel verschijnt, moet Po zijn familie en vrienden beschermen. In z’n eentje lukt dat niet, dus besluit hij de dorpelingen kungfu te leren. Maar zo makkelijk gaat dat niet: de panda’s zijn liever lui dan moe…

Familiefeestje

Voor de derde Kung Fu Panda-film wist Dreamworks weer de vertrouwde sterrencast te strikken: Angelina Jolie, Dustin Hoffman, Seth Rogen en Jackie Chan. En ook Jack Black is weer van de partij. Dat hij de stem van Po weer voor zijn rekening nam, was volgens de acteur logisch. “Het zit in mijn bloed. Ik hoef geen personage te spelen, Po is gewoon een jongere versie van mezelf.” De grappige animatiefilm was al achter de schermen een familiefeestje: de kinderen van Black, Jolie en Hoffman mochten ook wat zinnetjes inspreken.

Een gedeelte van de filmproductie van Kung Fu Panda 3 vond plaats in China. Zo kon de traditionele kleding en de natuurlijke habitat van de panda’s zo authentiek mogelijk nagemaakt worden. Wie vreest dat dit derde deel van de succesvolle reeks de laatste is, hoeft niet bang te zijn. Volgens Dreamworks komen er waarschijnlijk nog drie (!) Kung Fu Panda films aan.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een film?
    P
w
cover Kung Fu Panda 3

Kung Fu Panda 3

Regisseur
Jaar
2016
Taal
Engels
Studio
Dreamworks
Prijs
HD € 5,99
HD € 5,99
Te zien t/m
9 februari 2017
w

Stap 1

Druk op de rode knop of op menu op je afstandsbediening.

Stap 2

Navigeer naar Films in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

Stap 3

Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'afspelen' of 'bestellen'.

Stap 4

Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

Stap 5

De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Ziggo On Demand

De 5 beste spionagefilms

Stiekem is het de droom van ons allemaal: een leven als spion. Je ziet jezelf al gaan, met een paraplu die verandert in een geweer. Vet! Zet een van deze films op, en waan jezelf Inspector Gagdet.

Ziggo On Demand

De 5 beste misdaadfilms

Je vrienden noemen jou wel eens Peter R. De Vries, want je zit het liefst met een notitieblokje op schoot mee te schrijven tijdens een detectivefilm. Deze films zijn voor jou gemaakt!

Ziggo On Demand

Captain Jack Sparrow vier keer

Al die willen te kaap’ren varen, moeten mannen met baarden zijn. Net als Jack Sparrow en zijn collega's. Om Pirates of the Caribbean 1-4 te zien, kun je overigens zonder baard. Nu bij Ziggo On Demand.

Ziggo On Demand

Rogue One

Weet je nog? Dat in de intro van de eerste Star Wars-film werd gesproken over rebellen die de plannen van de Death Star hebben gestolen? Dat is de basis voor Rogue One. Een nieuwe film in het Star Wars-universum. En vanaf 21 april bij Ziggo On Demand.