Vakantiepret voor kids!

Vakantiepret voor kids!

Toffe kinderfilms bij Ziggo On Demand en MyPrime

Superhelden, griezels en tovenaars: vakantiepret is bij Ziggo On Demand en MyPrime nooit ver te zoeken. Geniet in augustus met het hele gezin van deze mooie kinderfilms.

The Incredibles (6+)

Vanaf 8 augustus beschikbaar bij MyPrime

Ooit was Bob Parr een sterke, moedige superheld, maar nu leidt hij met zijn gezin een saai leven in een buitenwijk. Dat valt niet mee: dankzij zijn superkracht sneuvelt er elke dag wel een tafel of een autoruit. Als Bob weer de kans krijgt om in de huid van Mr. Incredible te kruipen, grijpt hij deze dus met beide handen aan. Samen met zijn vrouw Elastigirl, dochter Violet en zoon Dash gaat hij een geheime missie aan en komt hij tegenover zijn aartsvijand te staan. Is hij na al die jaren in de luwte fit genoeg om hem te verslaan?

The Incredibles is de eerste Pixar-film die meerdere Oscars in de wacht sleepte, waaronder de prijs voor Beste Animatiefilm.

OZ: The Great and Powerful (12+)

Nu beschikbaar bij MyPrime

Voordat Oscar ‘Oz’ Diggs de machtigste man van het magische Land van Oz werd, was hij een schamele goochelaar op een kermis. Als hij dankzij een tornado in een magische wereld belandt, kan hij zijn geluk niet op. Hij wordt met open armen ontvangen door de goede heks Theodora, die ervan overtuigd is dat Oz de Wicked Witch kan verslaan. Met behulp van goocheltrucs en illusies weet Oz zich aardig te redden, maar hoe lang kan hij volhouden dat hij de grote tovenaar is waar het land op zat te wachten?

Golden Globe-winnaar James Franco speelt de eigenzinnige Oz, terwijl Mila Kunis, Michelle Williams en Rachel Weisz in de rol van de heksen kruipen.

The Jungle Book: Mowgli’s Story (6+)

Nu beschikbaar bij MyPrime

Wie kent het verhaal van Mowgli niet? Het klassieke Disney-avontuur over de jongen die in de jungle opgroeit blijft leuk voor iedereen die zich jong voelt.

Mensenjongen Mowgli is door wolven opgevoed. Nu hij ouder is, wordt het steeds duidelijker dat hij anders is dan de rest van de roedel. Als de gemene tijger Shere Khan eist dat de wolven afstand doen van de jongen, rent Mowgli weg. Een spannende tocht door de jungle volgt, waarin Baloe de beer, Bagheera de panter en apenkoning Louie natuurlijk niet ontbreken!

Frank & Frey 2 (6+)

Vanaf 1 augustus beschikbaar bij MyPrime

Frank en Frey hebben een wel hele onwaarschijnlijke vriendschap: de een is een jachthond, de ander is een vos. De tweede film van dit populaire Disney-duo speelt zich af in hun jongere jaren.

Frank baalt, want het lukt hem maar niet om een goede jachthond te worden. Als hij op het dorpsfeest een groep zingende honden tegenkomt, ontdekt hij een heel ander talent: zingen! Frank wordt warm onthaald in de zangclub, maar wat betekent zijn nieuwe passie voor zijn vriendschap met Frey?

Zootropolis (6+)

Nu beschikbaar bij Ziggo On Demand

Zootropolis is net een echte stad, maar toch een tikje anders. De bewoners zijn namelijk geen mensen, maar dieren! Van buffel tot tijger: iedereen leeft er vredig samen en draagt zijn steentje bij. Voor plattelandskonijn Judy Hopps klinkt het als muziek in de oren.

Haar 275 broertjes en zusjes willen allemaal worteltelers worden, maar Judy heeft hele andere plannen. Ze vertrekt in haar uppie naar de grote stad om haar grote droom waar te maken: politieagent worden. Wat blijkt? In een corps vol grote, stoere dieren is het als klein konijntje lastig om op te vallen. Judy wordt aan het werk gezet als parkeerwachter, maar laat het daar niet bij zitten. Als de stad bedreigd wordt door een groep bloeddorstige roofdieren, ziet Judy haar kans om zich te bewijzen. Maar dan zal ze wel moeten samenwerken met de sluwe vos Nick Wilde…

Beschikbaar t/m 28 september 2016.

LEGO Scooby-Doo! Haunted Hollywood (6+)

Nu beschikbaar bij Ziggo On Demand

Even geen griezels, geesten en monsters. Tenminste, dat denken Scooby Doo en zijn vrienden als ze een bezoekje aan de Brickton Studio’s in Hollywood brengen. Toch stuiten ze ook in deze vervallen filmstudio op een nieuwe mysterie: de geest van de acteur Boris Karnak blijkt er nog rond te dwalen.

Boris saboteert de filmopnamen door steeds in zijn engste rollen te verschijnen: de Headless Horseman, een mummie en een zombie. Lukt het Scooby, Shaggy en de rest om hem te stoppen en de sluiting van Brickton Studio’s te voorkomen?

Beschikbaar t/m 21 december 2016.

Goosebumps (9+)

Nu beschikbaar bij Ziggo On Demand

Veel kinderen zijn er mee opgegroeid: de bestsellerreeks Goosebumps van R.L. Stine. In de gelijknamige avonturenfilm komen de griezelige boeken letterlijk tot leven!

Zach verhuist met tegenzin met zijn moeder naar een suf dorp. Het enige lichtpuntje is zijn nieuwe buurmeisje Hannah. Haar charme heeft ze niet van haar vader (Jack Black), een strenge man die Zach verbiedt met zijn dochter om te gaan. Al snel wordt duidelijk waarom: Hannahs vader is de beroemde schrijver R.L. Stine en de monsters in zijn boeken bestaan echt!

Als Zach een van de Goosebumps-manuscripten opent, springen de monsters de echte wereld in. Zach en Hannah doen er alles aan om ze te vangen en het dorp te redden. En dat lukt natuurlijk niet zonder de hulp van R.L. Stine, die alle zwakke plekken van de griezels kent.

Beschikbaar t/m 21 oktober 2016.

Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (6+)

Nu beschikbaar bij Ziggo On Demand

De zingende eekhoorns Alvin, Simon en Theodore zijn terug! In het vierde deel van de populaire filmreeks Alvin and the Chipmunks belandt het trio in het zonnige Miami.

Als Alvin, Simon en Theodore een verlovingsring in de zak van Dave vinden, zijn ze ervan overtuigd dat hij een nieuw leven zonder ze wil beginnen. Ze reizen naar Miami om roet in het eten te gooien, maar de tijd dringt! Ze hebben maar drie dagen om het huwelijksaanzoek te saboteren. Met stemmen van o.a. Justin Long, Christina Applegate en Kaley Cuoco.

Beschikbaar t/m 3 december 2016.

Buurman & Buurman: De Film

Nu beschikbaar bij Ziggo On Demand

Buurman en Buurman zijn al 40 jaar de leukste klusjesmannen op de buis! Dat moet natuurlijk gevierd worden. In deze compilatiefilm kijk je een uur lang naar nooit eerder vertoonde afleveringen.

Hoe verhuis je een enorme cactus? En hoe maak je een badkuip op maat? Buurman & Buurman weten met elk klusje wel raad. Althans, dat denken ze. Met hamer, zaag en schroevendraaier maakt het duo er natuurlijk weer een vrolijke rotzooi van. A je to!

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Ziggo On Demand

De 5 beste spionagefilms

Stiekem is het de droom van ons allemaal: een leven als spion. Je ziet jezelf al gaan, met een paraplu die verandert in een geweer. Vet! Zet een van deze films op, en waan jezelf Inspector Gagdet.

Ziggo On Demand

De 5 beste misdaadfilms

Je vrienden noemen jou wel eens Peter R. De Vries, want je zit het liefst met een notitieblokje op schoot mee te schrijven tijdens een detectivefilm. Deze films zijn voor jou gemaakt!

Ziggo On Demand

Captain Jack Sparrow vier keer

Al die willen te kaap’ren varen, moeten mannen met baarden zijn. Net als Jack Sparrow en zijn collega's. Om Pirates of the Caribbean 1-4 te zien, kun je overigens zonder baard. Nu bij Ziggo On Demand.

Ziggo On Demand

Rogue One

Weet je nog? Dat in de intro van de eerste Star Wars-film werd gesproken over rebellen die de plannen van de Death Star hebben gestolen? Dat is de basis voor Rogue One. Een nieuwe film in het Star Wars-universum. En vanaf 21 april bij Ziggo On Demand.