Kijk nou! 

Gratis kinderzenders in augustus...

P
Lees meer

Knibbel, knabbel, knuisje, zit je deze zomer voor je buisje? Grote kans van wel, want in de hele maand augustus kijk je bij Ziggo alle kinderzenders uit het Movies & Series XL pakket gratis!

Dit zijn de zenders:

Disney Junior - kanaal 302

Samen met de Leeuwenkoning op avontuur in de savanne of de ruimte in met Miles van Morgen. Bij Disney Junior kijk je magische teken- en animatiefilms voor de allerkleinsten.

Lees meer

Nicktoons - kanaal 303

Harvey Beaks, Toon Marty, SpongeBob en Pig Goat Banana: de cartoons van Nicktoons zitten bomvol actie, humor en verrassingen.

Lees meer
image NickMusic - kanaal 304

NickMusic - kanaal 304

Met Nick Music ontdek je de leukste muziek en artiesten voor kids! Van K3 tot Katy Perry. Helemaal zonder reclame.

Lees meer

Pebble TV - kanaal 305

Bij Pebble TV kijk je oude en vertrouwde series als Alfred J. Kwak, Bassie en Adriaan en Boes, maar ook jeugdspeelfilms als Sven en de Rat en Pinokkio.

Op zondag 20 augustus is de première van de film `Dag Max´. De 13-jarige Max moet met zijn ouders verplicht op vakantie. Op de camping tussen de grijze knarren, ontmoet Max iemand die zijn hele vakantie op z'n kop zet...

Lees meer

Nick Jr. - kanaal 306

Nick Jr. is er speciaal voor peuters en kleuters. Geweldloze, grappige programma’s waar je ook nog eens wat van opsteekt. Wat dacht je van PAW Patrol, Shimmer & Shine en Blaze en de Monsterwielen?

Lees meer

Cartoon Network - kanaal 307

Met Cartoon Network beleef je altijd een hoop lol en avontuur. De grappigste en spannendste cartoons zorgen ervoor dat je met je lolbroek altijd op het puntje van je stoel zit.

Lees meer

JimJam - kanaal 308

Vertrouwd, inspirerend en leerzaam. De programma’s van JimJam zijn speciaal voor kinderen tussen 1 en 6 jaar, en hun ouders.

Lees meer

Boomerang - kanaal 309

Alsof je in een tijdmachine bent gestapt! Bij Boomerang kijk je nieuwe afleveringen van tijdloze tekenfilms als Tom & Jerry, Garfield en Scooby Doo.

Lees meer

BabyTV - kanaal 310

De programma’s van BabyTV zijn ontwikkeld door pedagogen en kinderpsychologen. Verantwoorde en kleurrijke televisie voor de allerkleinsten!

Lees meer

RTL Telekids - kanaal 312

Met de programma’s van RTL Telekids zijn je koters wel even zoet. Van My Little Pony en De Avonturen van K3 tot Lego City en Mr. Bean!

Lees meer