Intouchables

Intouchables

Vanaf 1 januari bij Movies & Series

Gelukkig zijn met een leven in de bijstand en sollicitaties manipuleren om maar niet te hoeven werken. Toch een baan krijgen en dan gelukkiger worden dan ooit. Een fantastische meeslepende film.

Per ongeluk een baan

De Senegalese Driss woont in een van de grimmige voorsteden van Parijs. Zijn uitkering vult hij zo nu en dan aan met geld dat hij verdient met schimmige zaken. Om in aanmerking te blijven komen voor bijstand moet hij solliciteren en doet dit dan ook braaf. Negen van de tien keer verloopt zo’n sollicitatie precies zoals hij wil en krijgt hij de baan niet. Totdat de verlamde Philippe hem een kans wil geven en Driss ineens een baan heeft als persoonlijke verzorger.

'Weet je zeker waarom hij Driss?'

Binnen de kortste keren zet hij het anders zo rustige huishouden van Philippe volledig op zijn kop. Vrienden van de miljonair spreken hun twijfels uit over de bedoelingen van Driss. Ze waarschuwen hem dat hij, in zijn situatie, niet zomaar iedereen in zijn leven kan toelaten. Maar in plaats van te luisteren besluit Philippe er samen met Driss vandoor te gaan, ‘eindelijk adem te halen’ en samen de meest geweldige avonturen te beleven. Omar Sy, de vertolker van de rol van Driss, won een César Award (Franse Oscar) voor zijn acteerkunsten.

Zo kijk je naar Intouchables

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een film?
    P
w
cover Intouchables

Intouchables

Jaar
2011
Taal
FRA
Studio
Remain in Light B.V
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 december 2017
w

Deze film zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series