Aliens vs. Ants

Independence Day: Resurgence en Ant-man

P
Lees meer

De wereld ligt flink onder vuur bij Film1. In Independence Day: Resurgence denderen aliens onze atmosfeer binnen. En in Ant-Man neemt de gelijknamige superheld het op tegen de kwaadaardige Yellowjacket. Als dat maar goed gaat…

Independence Day: Resurgence

Wij hebben twintig jaar de tijd gehad om ons voor te bereiden. Zij ook. In dit spectaculaire vervolg op een van de grootste scifi-knallers aller tijden komt de wereld opnieuw onder vuur te liggen vanuit de ruimte. De wraakzuchtige buitenaardse wezens zijn terug en ze willen maar één ding: totale vernietiging!

Vanaf 13 mei bij Film1

Ant-man

Sommige superhelden hoeven het niet van hun lengte te hebben. Paul Rudd schittert als een humoristische meesterdief die via een sensationeel pak zowel piepklein als supersterk wordt. Samen met zijn mentor beraamt hij een kraak waarmee de wereld gered moet worden van de snode plannen van Yellowjacket. Zonder wapens, zonder schild.

Vanaf 5 mei bij Film1

Alien Ant Farm

Wat een gemiste kans: Alient Ant Farm komt gewoon niet voor in Ant-man of Independence Day: Resurgence. Terwijl de band toch een ideale soundtrack is voor de films! Wacht, misschien heb je totaal geen idee wie Alien Ant Farm is. Does Smooth Criminal ring a bell? In 2001 scoorden de rockers er een gigantische hit mee. Het is wel een Michael Jackson-cover, maar toch: wie heeft er niet meegeschreeuwd met het refrein? You’ve been hit by, you’ve been struck by a smooth criminal!