Spider-Man trilogie
?

Spider-Man trilogie

Vanaf februari zie je de volledige Spider-Man trilogie bij MyPrime! De films zijn gebaseerd op de Marvel-strips van de spinnenman, bedacht door Stan Lee en Steve Ditko in de jaren ‘60. Tobey Maguire brengt Peter Parker en Spider-Man nu eindelijk op je televisie tot leven.

Spider-Man 1

Tijdens een schoolreisje wordt Peter Parker gebeten door een genetisch gemanipuleerde spin. De volgende dag ontdekt hij dat hij over bijzondere krachten beschikt. Hij kan tegen muren opklimmen en ontwikkelt een speciaal spinnenzintuig waarmee hij gevaar kan voelen aankomen. En als klap op de vuurpijl kan hij nu ook spinrag uit zijn polsen schieten. Aanvankelijk gebruikt hij zijn krachten om geld te verdienen, maar als zijn oom wordt vermoord, besluit hij wraak te nemen als Spider-Man.


Spider-Man 2

In deel 2 neemt Spider-Man het op tegen een nieuwe vijand: de geniale Doctor Octavius, alias Doctor Octopus, alias Doc Ock. De achtpotige freak wordt ingeschakeld door Peters vriend Harry Osborn, die Spider-Man schuldig acht aan de dood van zijn vader. Naast deze levensgevaarlijke strijd zit Peter nog met een ander probleem. Hij durft zijn liefde voor Mary Jane niet toe te geven, omdat hij bang is dat haar wat overkomt als de slechteriken erachter komen.

Spider-Man 3

In het derde deel heeft Peter eindelijk een balans gevonden in zijn taken als superheld en zijn relatie met Mary Jane. Totdat zijn donkere kant naar boven komt. Peter wordt overmoedig, hij gaat in op de avances van Gwen Stacy en negeert de mensen die het meest om hem geven. Hij wordt gedwongen te kiezen tussen de verleidelijke kracht van zijn nieuwe donkere ik en de meelevende held die hij eerst was. Ondertussen moet hij dealen met de extreem krachtige demonen Sandman en Venom.

Agenda

Volg de Olympische Winterspelen live bij Eurosport

Vrijdag 9 februari

Zeventien dagen, vijftien sporten en 33 Nederlandse topsporters. Volg van 9 tot 25 februari elke sec

Kendrick Lamar

Vrijdag 23 februari - 20.00 uur

Op 23 februari komt Kendrick Lamar naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 6 oktober om 10 uur.

Zsa Zsa Su!

Zaterdag 24 februari - 22.00 uur

Zsa Zsa Su! keert op zaterdag 24 februari terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 17 septemb

The Killers

Woensdag 28 februari

Op 28 februari 2018 komt The Killers naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 22 september om 10:00

Don't Let Daddy Know

Vrijdag 2 maart

Op 2 en 3 maart komt DLDK terug naar de Ziggo Dome! Kaartverkoop start 25 oktober.

Don't Let Daddy Know

Zaterdag 3 maart

Op 2 en 3 maart komt DLDK terug naar de Ziggo Dome! Kaartverkoop start 25 oktober.

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
© 2015 Belga Films. All Rights Reserved.
Film1

Verse blockbusters bij Film1

Drie met prijzen overladen blockbusters die tot de laatste minuut boeien. Bekijk The Hunger Games: Mockingjay – part 2, The Hateful Eight en The Martian in september bij Film1!

Film1

Drama bij Film1

Van een hartverscheurende oorlogsfilm tot een tragikomedie over een filosofieprofessor: bij Film1 zit je in augustus goed voor een flinke portie drama.