Meer films in januari

Meer films in januari

Ex Machina

Vanaf 31 januari op HBO. Maar vanaf 1 januari al on demand!

Na het winnen van een wedstrijd mag programmeur Caleb een week lang verblijven bij zijn baas Nathan, de CEO van een gigantisch internetbedrijf. Daar aangekomen komt Caleb er al snel achter dat hij onderdeel is van een ‘Turing-test’, een onderzoek waarbij het bewustzijn en de vaardigheden van een robot worden gemeten. Het onderzoeksobject heeft de naam Ava, een bloedmooie, vrouwelijke robot met emoties. Ze blijkt tot veel meer in staat te zijn dan werd verwacht. Tot het misleidende toe...

Ex Machina is een intense psychologische thriller geregisseerd door Alex Garland (28 Days Later, Sunshine, Dredd). De hoofdrollen worden vertolkt door Domhnall Gleeson (About Time, Unbroken), Oscar Isaac (Inside Lewlyn Davis) en Alicia Vikander (Anna Karenina, A Royal Affair).

Everly

Vanaf 17 januari op HBO. Maar vanaf 1 januari al on demand!

Everly is klaar met de maffiawereld waar haar ex-vriend Taiko, een gevaarlijke maffiabaas van de Yakuza, de touwtjes in handen heeft. Wanneer ze besluit om als informant aan de slag te gaan bij de politie, is Taiko woest. Aan de telefoon vertelt hij haar dat ze de dag niet zal overleven.

Terwijl Everly zich schuil houdt in haar appartement stuurt Taiko een golf aan moordenaars op haar af om een einde aan haar leven te maken. Op dat moment zit er maar één ding op: zonder genade gaat ze de strijd aan met de Yakuza. En ondertussen moet ze ook nog haar moeder en dochter uit de klauwen zien te houden van de gevreesde maffiabende. Spannende thriller met Selma Hayek.

The Water Diviner

Vanaf 11 januari te zien bij HBO

The Water Diviner speelt zich af vier jaar na de Slag om Gallipoli. De Australische boer Connor  reist naar Turkije om zijn zoons te vinden die daar sinds de oorlog vermist worden. In Istanbul ontmoet hij een aantal lotgenoten, waaronder de beeldschone hoteleigenaresse Ayshe. Ook komt hij in contact met Majoor Hasan, die tijdens de oorlog nog tegen zijn zoons heeft gevochten. Nu lijkt hij hun vaders enige hoop om ze terug te vinden.

Agenda

Lady Gaga

Zaterdag 20 januari - 20.00 uur

Lady Gaga komt op 20 januari naar de Ziggo Dome met haar Joanne World Tour.

Kygo

Dinsdag 13 februari

De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in de Ziggo Dome!

The Chainsmokers

Zaterdag 17 februari

The Chainsmokers zie je op zaterdag 17 februari in de Ziggo Dome!

Imagine Dragons

Maandag 19 februari

Op maandag 19 februari komt Imagine Dragons naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start vrijdag 22 sep

Kendrick Lamar

Vrijdag 23 februari

Op 23 februari komt Kendrick Lamar naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 6 oktober om 10 uur.

Zsa Zsa Su!

Zaterdag 24 februari

Zsa Zsa Su! keert op zaterdag 24 februari terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 17 septemb

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Ziggo On Demand

De 5 beste spionagefilms

Stiekem is het de droom van ons allemaal: een leven als spion. Je ziet jezelf al gaan, met een paraplu die verandert in een geweer. Vet! Zet een van deze films op, en waan jezelf Inspector Gagdet.

Ziggo On Demand

De 5 beste misdaadfilms

Je vrienden noemen jou wel eens Peter R. De Vries, want je zit het liefst met een notitieblokje op schoot mee te schrijven tijdens een detectivefilm. Deze films zijn voor jou gemaakt!

Ziggo On Demand

Rogue One

Weet je nog? Dat in de intro van de eerste Star Wars-film werd gesproken over rebellen die de plannen van de Death Star hebben gestolen? Dat is de basis voor Rogue One. Een nieuwe film in het Star Wars-universum. En vanaf 21 april bij Ziggo On Demand.

HBO

Veep - seizoen 6

Weinig politieke sitcoms in Amerika zijn zo succesvol als de HBO-serie Veep. Selina Meyer probeert zich als vice-president overeind te houden in het Witte Huis, terzijde gestaan door een niet al te competente staf.