Meer films in februari

Meer films in februari

Wil je nóg meer films zien? Dat kan! Deze maand zie je bij Film1 alle films in het plaatje hierboven: Muppets Most Wanted, Norskov - S1, Big Eyes, Mortdecai en Locke. Verder ook nog The Second Best Exotic Marigold Hotel, Woman in Gold en meer. Wat een feest. Lees snel verder!

The Second Best Exotic Marigold Hotel

Première bij Film1: 20 februari

In het vervolg op The Best Exotic Marigold Hotel sluit Richard Gere zich aan bij pensionado's Judi Dench, Maggie Smith en Bill Nighy in het exotische India. Hoteleigenaar Sonny heeft eigenlijk geen tijd meer om zijn Best Exotic Marigold Hotel for the Elderly and Beautiful te runnen. Hij gaat namelijk trouwen met de liefde van zijn leven en  dat vergt nogal wat voorbereidingen. Toch wil Sonny een nieuw gebouw kopen en uitbreiden met The Second Best Exotic Marigold Hotel. Zeker nu er nog maar een kamer is en twee gasten erom moeten vechten.

Woman in Gold

Première bij Film1: 21 februari

Helen Mirren schittert in dit indrukwekkende drama naar het waargebeurde verhaal van Maria Altmann, een overlevende van de Holocaust. Jarenlang vecht ze met de Oostenrijkse overheid om een waardevol familiestuk dat de Nazi’s op een wrede wijze hebben afgenomen: een iconisch schilderij van Gustav Klimt. Advocaat Ryan Reynolds staat haar bij en doet er alles aan om het familiestuk naar huis te brengen.


Trapped – seizoen 1

Première bij Film1: 3 februari

IJslandse misdaadserie waarin een afgelegen stadje wordt opgeschrikt door een enorme storm en een brute moord. In een afgelegen havenstadje wordt een lijk uit het water gevist. De plaatselijke politie vermoedt dat het lichaam afkomstig is van de ferry die hen verbindt met de buitenwereld. De hevige sneeuwstormen maken het de politieagenten nagenoeg onmogelijk om de moord en daaropvolgende misdaadgolf op te lossen. Ondertussen wordt de angst onder de bevolking steeds groter. De IJslandse regisseur en bedenker van deze serie Baltasar Kormákur maakte ook de indrukwekkende biografische avonturenfilm ‘Everest’.

Agenda

Kygo

Dinsdag 13 februari

De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in de Ziggo Dome!

The Chainsmokers

Zaterdag 17 februari

The Chainsmokers zie je op zaterdag 17 februari in de Ziggo Dome!

Imagine Dragons

Maandag 19 februari

Op maandag 19 februari komt Imagine Dragons naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start vrijdag 22 sep

Kendrick Lamar

Vrijdag 23 februari

Op 23 februari komt Kendrick Lamar naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 6 oktober om 10 uur.

Zsa Zsa Su!

Zaterdag 24 februari

Zsa Zsa Su! keert op zaterdag 24 februari terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 17 septemb

The Killers

Woensdag 28 februari

Op 28 februari 2018 komt The Killers naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 22 september om 10:00

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
© 2015 Belga Films. All Rights Reserved.
Film1

Verse blockbusters bij Film1

Drie met prijzen overladen blockbusters die tot de laatste minuut boeien. Bekijk The Hunger Games: Mockingjay – part 2, The Hateful Eight en The Martian in september bij Film1!

Film1

Drama bij Film1

Van een hartverscheurende oorlogsfilm tot een tragikomedie over een filosofieprofessor: bij Film1 zit je in augustus goed voor een flinke portie drama.