Meer films en series bij MyPrime in maart

Meer films en series bij MyPrime in maart

Frankenweenie

Victor is ontroostbaar wanneer zijn hondje Sparky overlijdt. Hij komt op het lumineuze idee om met behulp van bliksem zijn trouwe viervoeter weer tot leven te wekken. En dat lukt! Maar wat zijn de gevolgen? Frankenweenie is een geestig zwart-wit horrorsprookje van Tim Burton en een ode aan horrorklassieker Frankenstein. Burton maakte in 1984 al een gelijknamige korte film toen hij als beginnend filmmaker voor Disney werkte. Zijn werkgever vond de film destijds te eng voor kinderen, waarna het op de plank verdween. Dertig jaar later huurde Disney de inmiddels succesvolle animator opnieuw in voor Alice in Wonderland. Na dat daverende succes kreeg Burton de kans om Frankweenie nieuw leven in te blazen met deze film.

Grand Hotel seizoen 1-2

In de internationale pers geprezen als het Spaanse antwoord op Downtown Abbey: Grand Hotel. Achter de fraaie façade van dit prestigieus luxehotel in het noorden van Spanje gaat een duistere wereld schuil van geheimzinnige verdwijningen, intriges en hartstocht. Het verhaal begint in 1905 wanneer de jonge Julio naar het hotel komt om zijn zus Cristina, kamermeisje bij het hotel, te bezoeken. Dan blijkt dat Cristina ontslagen is omdat ze een gast zou hebben bestolen, waarna ze van de ene op de andere dag spoorloos verdwenen is. Julio vertrouwt het niet en gaat op onderzoek uit.

Falco seizoen 1-2

De Franse politieman Alexandre Falco ontwaakt na 22 jaar uit een coma. Niets is nog hetzelfde. Zijn vrouw Carole en dochter Pauline, intussen een volwassen vrouw, zijn van hem vervreemd. Dit maakt hem vastberaden om te achterhalen wie hem in 1991 heeft neergeschoten. Als de politiechef hem een vervroegd pensioen aanbiedt, wil hij hier dan ook niets van weten.

Nymphomaniac 1 & 2

Veelbesproken tweeluik van Lars von Trier met o.a. Shia LaBoeuf, Charlotte Gainsbourg, Uma Thurman en Christian Slater over zelfverklaard nymfomane Joe. Op een koude winteravond treft de oude vrijgezel Seligman (Slater) haar gewond aan in een steeg. Joe (Gainsbourg) vraagt hem geen hulpdiensten in te schakelen waarop hij besluit haar mee naar huis te nemen. Terwijl hij haar wonden verzorgt, vertelt Joe hem over haar onstuimige leven en haar vele seksuele escapades. Seligman vertelt haar op zijn beurt over zijn relatief gezapige leven dat hij vult met het spelen van orgelmuziek, vissen en wiskunde. 

Agenda

Lady Gaga

Zaterdag 20 januari - 20.00 uur

Lady Gaga komt op 20 januari naar de Ziggo Dome met haar Joanne World Tour.

Kygo

Dinsdag 13 februari

De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in de Ziggo Dome!

The Chainsmokers

Zaterdag 17 februari

The Chainsmokers zie je op zaterdag 17 februari in de Ziggo Dome!

Imagine Dragons

Maandag 19 februari

Op maandag 19 februari komt Imagine Dragons naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start vrijdag 22 sep

Kendrick Lamar

Vrijdag 23 februari

Op 23 februari komt Kendrick Lamar naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 6 oktober om 10 uur.

Zsa Zsa Su!

Zaterdag 24 februari

Zsa Zsa Su! keert op zaterdag 24 februari terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 17 septemb

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
© 2015 Belga Films. All Rights Reserved.
Film1

Verse blockbusters bij Film1

Drie met prijzen overladen blockbusters die tot de laatste minuut boeien. Bekijk The Hunger Games: Mockingjay – part 2, The Hateful Eight en The Martian in september bij Film1!

Film1

Drama bij Film1

Van een hartverscheurende oorlogsfilm tot een tragikomedie over een filosofieprofessor: bij Film1 zit je in augustus goed voor een flinke portie drama.