Horrible Bosses 2

Horrible Bosses 2

Vanaf 24 januari te zien bij HBO

In dit vervolg op Horrible Bosses zijn Nick, Dale en Kurt hun werk zat en beginnen voor zichzelf. Ze bedenken de ‘Shower Buddy’, een soort douchekop maar dan anders. Al snel wekken ze de interesse van Rex Hanson en zijn vader Bert. Laatstgenoemde belooft te investeren, maar als puntje bij paaltje komt trekt hij zich terug en steelt het idee van de drie vrienden. Met de handen in het haar en een dikke schuld rijker proberen ze zo snel mogelijk op een andere manier aan geld te komen. Het lumineuze idee? Zoontje Rex kidnappen en door het eisen van losgeld Bert alsnog van zijn centen afhelpen.   

Grapjurken Jason Bateman, Charlie Day en Jason Sudeikis vertolken weer hun vertrouwde rol. Ook Jennifer Aniston, Jamie Foxx en Kevin Spacey keren terug. Chris Pine en Christoph Waltz zijn de nieuwe vijanden van onze hoofdrolspelers en hun dromen van succes.

Agenda

Lady Gaga

Zaterdag 20 januari - 20.00 uur

Lady Gaga komt op 20 januari naar de Ziggo Dome met haar Joanne World Tour.

Kygo

Dinsdag 13 februari

De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in de Ziggo Dome!

The Chainsmokers

Zaterdag 17 februari

The Chainsmokers zie je op zaterdag 17 februari in de Ziggo Dome!

Imagine Dragons

Maandag 19 februari

Op maandag 19 februari komt Imagine Dragons naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start vrijdag 22 sep

Kendrick Lamar

Vrijdag 23 februari

Op 23 februari komt Kendrick Lamar naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 6 oktober om 10 uur.

Zsa Zsa Su!

Zaterdag 24 februari

Zsa Zsa Su! keert op zaterdag 24 februari terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 17 septemb

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Ziggo On Demand

De 5 beste spionagefilms

Stiekem is het de droom van ons allemaal: een leven als spion. Je ziet jezelf al gaan, met een paraplu die verandert in een geweer. Vet! Zet een van deze films op, en waan jezelf Inspector Gagdet.

Ziggo On Demand

De 5 beste misdaadfilms

Je vrienden noemen jou wel eens Peter R. De Vries, want je zit het liefst met een notitieblokje op schoot mee te schrijven tijdens een detectivefilm. Deze films zijn voor jou gemaakt!

Ziggo On Demand

Rogue One

Weet je nog? Dat in de intro van de eerste Star Wars-film werd gesproken over rebellen die de plannen van de Death Star hebben gestolen? Dat is de basis voor Rogue One. Een nieuwe film in het Star Wars-universum. En vanaf 21 april bij Ziggo On Demand.

HBO

Veep - seizoen 6

Weinig politieke sitcoms in Amerika zijn zo succesvol als de HBO-serie Veep. Selina Meyer probeert zich als vice-president overeind te houden in het Witte Huis, terzijde gestaan door een niet al te competente staf.