Meer films en series

Meer films en series

The Night Shift

In dit komische drama keert een groep legerartsen terug om nachtdiensten te draaien in het ziekenhuis van San Antonio. Dit gaat niet zonder slag of stoot. Zo breekt de getraumatiseerde Dr. Callahan continu de regels en botst met zijn ex Jordan, die wordt aangesteld als hoofd nachtdiensten. Dr. Allister  heeft zo zijn eigen problemen en is bang om voor zijn homosexualiteit uit te komen. En Dr. Cummings werkt hard om uit de schaduw te treden van zijn beroemde vader. Ondanks alles proberen de artsen er het beste van te maken.

One for the Money

Stephanie is haar baan en auto kwijtgeraakt en heeft snel geld nodig. Ze neemt een baantje als premiejager en staat direct voor een lastige opdracht. Ze moet een voormalig politieagent zien te vinden die wordt verdacht van moord. Deze verdachte blijkt haar ex-geliefde Joe Morelli te zijn, die op de middelbare school haar hart heeft gebroken. Naast het binnenhalen van een grote som geld kan Stephanie dus op zoek naar wraak. Maar de situatie rond Morelli blijkt heel anders in elkaar te zitten dan Stephanie denkt. Gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Janet Evanovich.


Underworld: Awakening

Vanaf 13 december bij MyPrime

Kate Beckinsale kruipt in dit vierde deel uit de Underworld-reeks wederom in de rol van vampier Selene. Wanneer de mensheid het bestaan van vampieren en weerwolven ontdekt besluit men over te gaan op een ‘zuivering’. Samen met haar vriend Michael vlucht Selene de grote stad uit om uit de klauwen van de mens te blijven. Dat gaat helaas niet zoals gepland.

Killer Women Seizoen 1

In Killer Women strijdt Molly Parker als stoere Texas Ranger voor gerechtigheid. Ze moet zich staande zien te houden in een wereld die wordt geregeerd door mannen die haar het liefst zien falen. Gelukkig kan ze altijd rekenen op haar compagniecommandant Luis Zea. Daarnaast vindt ze veel steun in haar persoonlijke leven, waarin ze na een scheiding volop geniet van haar vrijheid.


Agenda

Lady Gaga

Zaterdag 20 januari - 20.00 uur

Lady Gaga komt op 20 januari naar de Ziggo Dome met haar Joanne World Tour.

Kygo

Dinsdag 13 februari

De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in de Ziggo Dome!

The Chainsmokers

Zaterdag 17 februari

The Chainsmokers zie je op zaterdag 17 februari in de Ziggo Dome!

Imagine Dragons

Maandag 19 februari

Op maandag 19 februari komt Imagine Dragons naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start vrijdag 22 sep

Kendrick Lamar

Vrijdag 23 februari

Op 23 februari komt Kendrick Lamar naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 6 oktober om 10 uur.

Zsa Zsa Su!

Zaterdag 24 februari

Zsa Zsa Su! keert op zaterdag 24 februari terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 17 septemb

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
© 2015 Belga Films. All Rights Reserved.
Film1

Verse blockbusters bij Film1

Drie met prijzen overladen blockbusters die tot de laatste minuut boeien. Bekijk The Hunger Games: Mockingjay – part 2, The Hateful Eight en The Martian in september bij Film1!

Film1

Drama bij Film1

Van een hartverscheurende oorlogsfilm tot een tragikomedie over een filosofieprofessor: bij Film1 zit je in augustus goed voor een flinke portie drama.