©2017 Home Box Office, Inc. All rights reserved. HBO® and all related programs are the property of Home Box Offic, Inc.

Beesten gaan helemaal loesoe in New York!

Bekijk gratis de eerste aflevering van HBO’s Animals seizoen 2.

P
Lees meer

Hopeloos verliefde ratten, duiven met identiteitsproblemen en insecten met een midlifecrisis; ook in het dierenrijk heeft iedereen zo zijn problemen. Hoe ze ermee omgaan? Dat zie je in het gloednieuwe tweede seizoen van HBO’s Animals! Met Movies & Series XL kijk je iedere week de nieuwste aflevering. En het eerste seizoen kijk je volledig on demand! De beste films en series van HBO zie je alleen bij Ziggo. 

Animals - seizoen 2

In seizoen 2 wordt je meteen in het diepe gegooid. Zo duik je in een driehoeksrelatie van twee laboratoriumratten en hun denkbeeldige vriend. Daarnaast twijfelt een alg ernstig over de zin van het leven. En dat terwijl algen zo nuttig zijn. Als visvoer bijvoorbeeld.

Let op: deze serie is niet geschikt voor kinderen

Vunzige beesten

Vunzige beesten

In New York gaan de dieren eigenlijk op dezelfde manier met hun problemen om als de mensen: knokken, schelden, seksen, snuiven… Alleen zijn de Animals misschien nog nét een tandje viezer. Geen serie om met je kleine zusje te kijken dus. Animals is bedacht door Phil Matarese en Mike Lucianio. En ook de welbekende productiebroers Jay en Mark Duplass hebben hun vunzige duit in het zakje gedaan. Gaat dat zien!

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Animals.

Animals.

Regisseur
Jaar
2016
Taal
Engels
Studio
HBO
TV Pakket
Movies & Series XL
Te zien t/m
31 december 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series XL. Dat zijn honderden films, meer dan 50 extra zenders en exclusieve toegang tot HBO-series.

Je kunt dat pakket los bestellen voor € 11,95 per maand. Movies & Series XL is ook inbegrepen bij Alles-in-1 Max.

Bestel Movies & Series XL