©2017 Home Box Office, Inc. All rights reserved. HBO® and all related programs are the property of Home Box Offic, Inc.
The making of: veldslag Game of Thrones S7E4

The making of: veldslag Game of Thrones S7E4

Zo werd The Loot Train Attack gemaakt

Kijk mee met the making of van de meest indrukwekkende Game of Thrones veldslag ooit.

Drogon, vuur, Dothraki staand op paarden, Qyburns kruisboog en nog veel, veel meer vuur. Aflevering 4 van seizoen 7 gaf ons de veldslag waar we al drie afleveringen op wachtten. Hoe snel de scène ook voorbij is en hoe logisch het er allemaal voor ons uitziet, zo ingewikkeld was het achter de schermen. Er gaan een paar honderd man, special effects en flink wat explosies aan vooraf om de veldslag te maken.

Let them burn

Een beetje pyromaan heeft de dag van zijn leven tijdens het filmen van de The Loot Train Attack. Gelukkig is dit in de filmwereld gewoon toegestaan en heeft Game of Thrones mensen in dienst die graag dingen opblazen. De makers verbrandden meer stuntmannen dan ooit eerder in de serie. En met het daadwerkelijk in brand zetten van twintig man in één keer hebben ze de meeste brandende personen in één shot in de tv-geschiedenis.

Dracarys!

Op een denkbeeldige draak zitten valt ook nog niet mee, maar dat maakt voor de fantasie van Emilia Clarke niet uit. “Imagine sitting on the back of a reptile that is breathing fire at your command. That’s huge!”

Benieuwd hoe dat er allemaal uitziet op de set van The Spoils of War? Bekijk hieronder de Behind the Scenes van The Loot Train Attack.