©2017 Home Box Office, Inc. All rights reserved.
De seizoensfinale van Game of Thrones op het witte doek

De seizoensfinale van Game of Thrones op het witte doek

Update: alle tickets zijn helaas uitverkocht

Dit event is begonnen op
28-08-2017 19:00 uur
De beste serie ter wereld. Zeven bioscoopzalen. Eén epische, 80 minuten durende seizoensfinale... Ziggo en Pathé nodigen je uit om dit seizoen op de best mogelijke manier uit te zwaaien: op groot scherm!

Seven Kingdoms Cinema's

Seizoen 7 dendert naar de eindstreep. Op maandag 28 augustus is het alweer tijd voor de seizoensfinale van het een-na-laatste seizoen. Daarna wacht ons een lange, donkere winter zonder Game of Thrones.

Bereid je voor op deze zware winter met deze exclusieve vertoning van de seizoensfinale op het witte doek van Pathé. Om 19.00 uur kunnen fans in zeven zalen door het hele land de 81 minuten durende seizoensfinale zien, net als de Seven Kingdoms van Westeros.

De filmliefhebbers van de FilmFabriek hebben Ziggo en Pathé op het idee gebracht. Noah Zeeuw van de FilmFabriek daagde Ziggo uit om het wereldrecord Game of Thrones kijken te vestigen in de Ziggo Dome. Want Game of Thrones kijk je het best samen op een groot scherm!

Omdat de Ziggo Dome nog een maatje te groot is, trakteren Ziggo en Pathé GoT-fans samen met de FilmFabriek op de seizoensfinale van Game of Thrones in de bioscoop. We vestigen misschien geen wereldrecord, maar dit spektakel wil je niet missen. Reserveer daarom snel je gratis kaartje en mis het niet, want op = op.

image Deelnemende Pathé-bioscopen:  

Deelnemende Pathé-bioscopen:  

  • Amsterdam Arena
  • Rotterdam Kuip
  • Den Haag Spui
  • Cinemec Utrecht
  • Groningen
  • Tilburg
  • Maastricht

Wat vind je van deze pagina?

Liever nietw