©2017 Home Box Office, Inc. All rights reserved. HBO® and all related programs are the property of Home Box Offic, Inc.
Poll #3: Wie verraadt wie in Game of Thrones S7?

Poll #3: Wie verraadt wie in Game of Thrones S7?

Spoilers ahead!

"Hoor je dat? Sluit de gelederen!" Heel even dacht Jaime Lannister dat hij de aanstormende Dothraki kon tegenhouden. Maar toen kwam Daenerys op Drogon aanvliegen.

Een paar minuten later bestond het leger van de Lannisters uit verkoolde lichamen. Tyrion Lannister keek van een afstand toe. Jaime leefde nog! "Ga weg idioot", hoorden we hem hoopvol prevelen. Maar Jaime zette de aanval op Daenerys in.

We wisten dat Olenna’s woorden Jaime hadden geraakt, maar dit zagen we niet aankomen. Wij hadden gehoopt dat hij zich tegen zijn zus zou keren. Nu gaan we eerder aan Tyrions loyaliteit twijfelen. Want wat gebeurt er als Daenerys zijn broer levend uit het water vist?

Ondertussen voert Sansa Stark het bevel in het Noorden. Petyr Baelish, de man die haar overleverde aan Ramsay Bolton, staat aan haar zijde. Is hij te vertrouwen? Waarom gaf hij Bran de dolk die hem had moeten doden? Sansa is op haar hoede, want Petyr geeft nooit iets zonder er iets voor terug te verwachten.

Wat is de prijs van loyaliteit en wie weigert die prijs te betalen? Wij hebben een aantal kandidaten op een rijtje gezet. Stemmen maar!

Wie gaat wie verraden in Game of Thrones S7?