© 2017 Home Box Office, Inc. All rights reserved.
Exit Poll #4: Voor wie loopt Game of Thrones S7 slecht af?

Exit Poll #4: Voor wie loopt Game of Thrones S7 slecht af?

Spoilers ahead!

The Night King pakt zijn speer en wij worden gek. Het zal toch niet?! Jawel, tien seconden later spuit het bloed uit Viserions hals. HOLY SHIT!

Daenerys kijkt vol afgrijzen toe terwijl haar kindje neerstort en onder het ijs verdwijnt. De pijlen van Cersei’s kruisboog deden haar draken weinig, maar de ijspriemen van The Night King zijn een heel ander verhaal. The Mother of Dragons moet gaan en laat The King in the North bij Viserion achter. Maar Jon weet uit het ijs te klimmen.

Viserion komt ook weer tevoorschijn, maar niet op eigen kracht. Duizenden zwoegende wights trekken hem met kettingen onder het ijs vandaan. Nu is hij het grootste wapen van The Night King. Vliegt die volgende week met Viserion naar het zuiden voor hartverscheurende hereniging met zijn moeder?

Aan de andere kant van de muur worden sowieso harten gebroken. Sansa en Arya zijn tegen elkaar opgezet door Petyr Baelish. Durven ze elkaar te vertrouwen en keert Sansa zich tegen Littlefinger? En komt het goed met Cersei en Jaime of kan niets hun relatie meer redden? Dat Euron met Cersei wil trouwen zal de situatie niet verbeteren…

Een ding is zeker: de laatste aflevering van Game of Thrones seizoen 7 wordt een klapper. Maar wie wordt de klap fataal? Stemmen maar!

Voor wie loopt Game of Thrones S7 slecht af?

Wat vind je van deze pagina?

Liever nietw