©2017 Home Box Office, Inc. All rights reserved. HBO® and all related programs are the property of Home Box Offic, Inc.
Exit Poll #2: Wie gaat er nog meer dood in Game of Thrones S7?

Exit Poll #2: Wie gaat er nog meer dood in Game of Thrones S7?

Spoilers ahead!

Twee weken geleden vroegen we jullie wie als eerste dood zou gaan in Game of Thrones seizoen 7. Jullie stemden massaal op Euron en Theon, maar de grote verliezer was niet House Greyjoy, maar House Frey.

Euron bleek, net als Arya, een jager in plaats van de prooi. Hij vermoordde twee van de drie Sand Snakes en nam Ellaria Sand en zijn nichtje Yara Greyjoy gevangen. Wij geven hen een overlevingskans van één procent, want ze worden waarschijnlijk naar Cersei gebracht en aflevering 3 heet niet voor niets The Queen’s Justice. 

Jullie verwachtten ook dat Littlefinger eraan zou gaan, maar die houdt zich koest in Winterfell. Al kon daar weleens verandering in komen nu Jon weg is. Heb je die blik gezien die hij Sansa toewierp toen Jon zijn vertrek aankondigde? Sansa gaat Jon toch niet verraden?!

En wat te denken van Jorah? Hij was ten dode opgeschreven, totdat Sam besloot een poging te doen zijn greyscale te genezen. Hiermee brengt Sam zijn eigen leven in gevaar, dus we zetten beide mannen op onze dodenlijst. Voor wie zie jij het somber in? Stem hieronder op de Exit Poll. 

Wie gaat er nog meer dood in Game of Thrones S7?