Helden redden je avond

Zoek de spanning bij Film1

P
Lees meer

Superhelden heb je in alle soorten en maten. Je hebt de striphelden van DC Comics en niet te vergeten Marvel. En dan heb je nog andere fantasyhelden, zoals Captain Kirk, Han Solo en Luke Skywalker.

Voor superheldpuristen is het misschien vloeken in de kerk, maar we gooien ze even lekker bij elkaar, want het is weer een superspannende maand bij Film1 voor fans van fantasy en striphelden. Kijk!

Avengers: Age of Ultron

Iron Man, Captain America, Thor, The Incredible Hulk, Black Widow en Hawkeye vormen samen de Avengers. In het tijdperk na S.H.I.E.L.D. proberen Tony Stark (Iron Man) en Bruce Banner (de Hulk) de superrobot Ultron te activeren om zo het werk van de Avengers te verlichten.

Maar Ultron keert zich tegen het team en dreigt de mensheid uit te roeien. Aan de Avengers om het kwaad te bestrijden. Dat wordt gegarandeerd een oorverdovend en visueel knallend spektakel.

Vanaf  11 maart bij Film1

X-Men: Apocalypse

Vorig jaar nog in de bios, nu al te zien bij Film1: X-Men: Apocalypse. De mutanten schuine streep helden die de X-Men vormen, nemen het op tegen En Sabah Nur. Deze allereerste mutant op aarde - ook wel bekend als Apocalypse, heeft dit keer een groep supertuig om zich heen verzameld. Een strijd is dus onvermijdelijk.

En alleen de allersterksten zullen overleven. Apocalypse wil met de hulp van Magneto en drie krachtige handlangers de aarde zuiveren van het menselijk ras. Het is aan Mystique om samen met een groep ongetrainde leerlingen Professor X (de telepatische Charles Xavier)uit handen van Apocalypse te redden en zo het einde der tijden te voorkomen.

Vanaf  25 maart bij Film1

Star Trek Beyond

Captain Kirk, Spock, Scotty, Uhura en de rest van de bemanning van de Enterprise hebben even rust op Starbase Yorktown. Maar niet voor lang. De Enterprise wordt opgeroepen voor een reddingsactie en loopt in een valstrik. Daarbij torpederen kleine ruimtescheepjes onder leiding van slechterik Krall de Enterprise aan stukken.

Krall is op zoek naar een voor hem belangrijke relikwie die aan boord van de Enterprise moet zijn. De bemanning weet maar net te ontsnappen en Krall krijgt de relikwie in handen. Wanneer de bemanning – onder leiding van Kirk – erachter komt wat Krall precies wil doen, gaan ze tot actie over.

Vanaf  18 maart bij Film1