Nachtmerries gegarandeerd

The Girl on the Train & The Shallows nu bij Film1

P
Lees meer

In een oogwenk kan je leven drastisch veranderen. Of het nu om een hongerige haai gaat of een mysterieuze vermissing: na het zien van deze zenuwslopende thrillers ben je blij dat je veilig thuis op de bank zit!

The Girl on the Train

De pas gescheiden Rachel (Emily Blunt) stapt in de trein die ze elke dag neemt naar werk. Maar dit keer gebeurt er iets raadselachtigs. Vanuit het raampje ziet ze een vrouw die later vermist blijkt te zijn. Het is het begin van een huiveringwekkende rit. Maar wat heeft Rachel precies gezien?

Het laat haar niet los en dat geldt ook voor de miljoenen lezers wereldwijd die de gelijknamige bestseller (2015) van de Britse auteur Paula Hawkins verslonden. The Girl on the Train grijpt je bij de keel en zet al je zintuigen op scherp.

The Girl on the Train: nu bij Film1

The Shallows

Geneeskundestudent Nancy Adams (Blake Lively) besluit een break te nemen van haar studie en op vakantie te gaan. Ze gaat op zoek naar een geheim en afgelegen surfparadijs in Mexico waar haar overleden moeder vaak over vertelde. Inderdaad afgelegen..

Eenmaal in het water wordt de blondine aangevallen door een enorme, witte haai. De haai hapt maar Nancy weet ter nauwernood een rots te bereiken. Bloedend als een rund zit ze vast op de rots met niemand te bekennen om haar te helpen.

Ze is tweehonderd meter verwijderd van het strand en de haai is voorlopig niet van plan om op te geven. Kortom: bikini babe Blake Lively, bekend van onder meer Gossip Girl, versus een bloeddorstige mensenhaai. Op wie zet jij je geld?

The Shallows: nu bij Film1