© 2016 Lumière Home Entertainment. All rights reserved.
The Fall - seizoen 3

The Fall - seizoen 3

Vanaf 7 december te zien bij Film1

Aan het eind van het seizoen 2 werd de meedogenloze seriemoordenaar Paul Spector geveld door een kogelregen. Grote vraag: legt hij daadwerkelijk het loodje? Je ziet het in december in het nieuwe seizoen.

Wat begint als een onderzoek naar een enkele moord in Belfast, loopt gedurende de eerste twee seizoenen uit op de jacht naar een seriemoordenaar. Politie-inspecteur Stella Gibson (Gillian Anderson) wordt vanuit Londen overgeplaatst naar de Noord-Ierse stad om een paar weken te helpen bij het oplossen van een moord. Al snel is duidelijk dat verschillende moorden met elkaar te maken hebben, en dus richten Gibson en haar team zich op het in kaart brengen van de moorden en het jagen op de massamoordenaar.

Spil in het kat-en-muisspel is Paul Spector (Jamie Dornan), de massamoordenaar die niet alleen vrouw, dochter en oppas manipuleert, maar ook het politieteam te snel af is. De zoektocht naar Spector is niet zonder fouten en doden. Deze bereikt in de laatste aflevering van het tweede seizoen een hoogtepunt wanneer Spector gearresteerd wordt en er op staat om alleen Gibson naar zijn laatste slachtoffer te leiden, zonder te zeggen of zij nog leeft of niet. Wanneer Gibson het slachtoffer vindt, volgt een onverwachte schietpartij waarbij Gibson geraakt wordt en Spector zwaar gewond raakt. Seizoen 3 begint daar. Overleeft Spector de aanslag op zijn leven?