Sinister 2

Sinister 2

Vanaf 10 juni bij Film1

Plaaggeest Bughuul uit de huiveringwekkende horrorfilm 'Sinister' is terug en terroriseert ditmaal een alleenstaande moeder en haar twee zoons.

De originele Sinister werd gemaakt met een relatief klein budget, maar bleek een grote hit in de bioscopen. Een vervolg op de huiveringwekkende horrorfilm kon dan ook niet uitblijven. Voor Sinister 2 nam Ciarán Foy het regisseursstokje over van Scott Derrickson, die door Marvel werd gevraagd voor de film Doctor Strange. Het vervolg pakt de draad op kort na de gebeurtenissen uit het eerste deel. We zien hoe deputy So & So het land doorreist om meer te weten te komen over demon Bughuul. De dood van schrijver Ellison Oswalt en zijn familie zijn hem duidelijk niet in de koude kleren gaan zitten.

Het spannende sequel focust echter op de alleenstaande moeder Courtney en haar zoontjes, die niet bewust zijn van de geschiedenis van het huis waarin ze zijn getrokken. Vooral de jongens voelen de krachten van het kwaad aan zich trekken. Bughuul zelf laat zich vaker zien, wat zorgt voor een griezelige sfeer en de nodige schrikmomenten, die veelal perfect getimed zijn.

Sinister 2 is een uitstekend vervolg op een onverwachte horrorhit. De insteek is origineel en er is genoeg spanning aanwezig om de meest verstokte griezelfans te laten schrikken.

Agenda

Lady Gaga

Zaterdag 20 januari - 20.00 uur

Lady Gaga komt op 20 januari naar de Ziggo Dome met haar Joanne World Tour.

Kygo

Dinsdag 13 februari

De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in de Ziggo Dome!

The Chainsmokers

Zaterdag 17 februari

The Chainsmokers zie je op zaterdag 17 februari in de Ziggo Dome!

Imagine Dragons

Maandag 19 februari

Op maandag 19 februari komt Imagine Dragons naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start vrijdag 22 sep

Kendrick Lamar

Vrijdag 23 februari

Op 23 februari komt Kendrick Lamar naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 6 oktober om 10 uur.

Zsa Zsa Su!

Zaterdag 24 februari

Zsa Zsa Su! keert op zaterdag 24 februari terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 17 septemb

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Film1

De waarheid bij Film1

Wees gerust; de jaren 90-hit van Marco Borsato gaat niet op repeat. Maar je ziet deze maand wel drie onthullende, waargebeurde films bij Film1!

Film1

Film1 november 2017

Wat hebben Lion, Brimstone en Manchester by the Sea met elkaar gemeen? Ze hebben alle drie meerdere gouden beeldjes gewonnen.

Film1

Hoe kan ik Film1 kijken?

Stipt om een bepaalde tijd voor de buis zitten voor je favoriete film?Helemaal niet nodig met Film1. Van tv tot PlayStation en van smartphone tot laptop; kijk hoe jíj wilt.

Film1

Kouwe kak of motormuis?

Bridget is back! Maar hoe moet dat nou… een Bridget Jones zónder Hugh Grant? Daniel Cleaver is in ieder geval niet de vader. Wie wel? Dat zie je bij Film1.

Film1

Er vallen mussen van het dak

Van de hitte of is het soms Midsummer Horror bij Film1? Sowieso dat laatste! En het is maar goed dat het langer licht is, want na het zien van The Purge: Election Year, Blair Witch én The Gallows durf je niks meer in het donker.