© 2015 Entertainment One Benelux. All Rights Reserved.
Self/Less
?

Self/Less

Vanaf 7 mei bij Film1

Bloedstollende visioenen in deze spannende en extravagante scifi-thriller van Tarsem Sing (The Cell)

Wat doe je als je stinkend rijk bent, maar leidt aan kanker en het einde van je leven ziet naderen? Juist ja, dan onderga je een baanbrekende medische procedure om je brein te plaatsen in een jong en gezond lichaam. In Self/Less zien we hoe het bewustzijn van de zieke Ben Kingsley getransplanteerd wordt naar het lichaam van Ryan Reynolds, wat in het begin goed lijkt te gaan. Al gauw wordt hij geconfronteerd met visioenen van een ander leven en een organisatie die hem het zwijgen wil opleggen.

Self/Less is opnieuw een onconventionele film van de Indiase regisseur Tarsem Singh. Net als zijn eerdere films, waaronder The Cell, The Fall en Immortals, kenmerkt de scifi-thriller zich door een extravagante art direction.

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Film1

De waarheid bij Film1

Wees gerust; de jaren 90-hit van Marco Borsato gaat niet op repeat. Maar je ziet deze maand wel drie onthullende, waargebeurde films bij Film1!

Film1

Film1 november 2017

Wat hebben Lion, Brimstone en Manchester by the Sea met elkaar gemeen? Ze hebben alle drie meerdere gouden beeldjes gewonnen.

Film1

Hoe kan ik Film1 kijken?

Stipt om een bepaalde tijd voor de buis zitten voor je favoriete film?Helemaal niet nodig met Film1. Van tv tot PlayStation en van smartphone tot laptop; kijk hoe jíj wilt.

Film1

Kouwe kak of motormuis?

Bridget is back! Maar hoe moet dat nou… een Bridget Jones zónder Hugh Grant? Daniel Cleaver is in ieder geval niet de vader. Wie wel? Dat zie je bij Film1.

Film1

Er vallen mussen van het dak

Van de hitte of is het soms Midsummer Horror bij Film1? Sowieso dat laatste! En het is maar goed dat het langer licht is, want na het zien van The Purge: Election Year, Blair Witch én The Gallows durf je niks meer in het donker.