© 2015 Twentieth Century Fox. All Rights Reserved.
Paper Towns
?

Paper Towns

Vanaf 29 mei bij Film1

In deze romantische en mysterieuze coming-of-agefilm beleeft Quentin een nachtelijk avontuur met zijn raadselachtige buurmeisje.

Net als The Fault In Our Stars is Paper Towns een verfilming van een boek van de succesvolle Amerikaanse auteur John Green. In de film volgen we Quentin, een jongen die al jaren verliefd is op zijn buurmeisje Margo. Als kinderen waren de twee goed bevriend, maar door de jaren heen is die vriendschap verwaterd. Totdat Margo op een nacht op het raam van Quentin klopt en hem meeneemt in een nacht vol wraakacties en geheime missies. Hij denkt dat alles vanaf dat moment anders wordt, maar Margo komt de dag erna niet meer naar school.

In Paper Towns is het aan Quentin en zijn vrienden om de cryptische aanwijzingen die Margo heeft achtergelaten te volgen. Om haar daadwerkelijk te vinden, moet hij er echter ook achter komen wat echte vriendschap betekent. Paper Towns is fraai gefilmd en heeft een fijne soundtrack die perfect aansluit op de boodschap van de film.

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Film1

De ruimte in met Film1

NASA wil in 2018 naar de zon en Elon Musk stuurt twee ruimtetoeristen in een rondje om de maan. Heb je ook zin in een uitstapje naar outer space? Knal het nieuwe jaar in met sciencefictionfilms bij Film1. Ready for liftoff?

Ervaar Film1

Vanaf nu geniet je van de grootste blockbusters en nieuwste Nederlandse films waar en wanneer je maar wilt. Met Film1.

Films & Series

Ziggo Movies & Series - YouTube

Ziggo Movies & Series: hét kanaal waar je alles vindt over de tofste films en series. Nieuwe releases, filmfacts, character crushes en top 10's, fans en je wekelijkse dosis film- en serienieuws door echte kenners.

Film1

Om paranoïde van te worden

Een dodelijke, biologische aanval en gelekte staatsgeheimen. Zonder dat we er erg in hebben, worstelen veiligheidsdiensten continue met allerlei gevaren. Maar is de overheid zelf eigenlijk wel te vertrouwen?