MegaWeekend Film1: Youth, Creed en meer

MegaWeekend Film1: Youth, Creed en meer

EVENEMENT IS GEWEEST
Film1
09 september 2016, 20.30 uur
Film1 is vernieuwd! En dat moet natuurlijk gevierd worden. Tijdens de MegaWeekends kijk je de tofste blockbusters, arthouse en actieknallers! Dit weekend: Wild Card, Creed en Youth.

Actie-icoon Jason Statham (Crank, Furious 7) krijgt het vrijdag als gokverslaafde bodyguard aan de stok met de maffia in Wild Card. Met bijrollen van o.a. Sofía Vergara (Modern Family) en Milo Ventimiglia (Heroes).

Ook zaterdag kun je rekenen op een epische knokpartij in het Oscargenomineerde boksdrama Creed. Sylvester Stallone kruipt dan voor de zevende keer in de huid van Rocky Balboa om de ambitieuze zoon van zijn overleden vriend Apollo Creed te trainen.

Op zondag is de Oscarwinnende regisseur Paolo Sorrentino terug. In zijn nieuwste film Youth mijmeren Michael Caine en Harvey Keitel als twee gepensioneerde vrienden in de Alpen over hun levens en de eigenaardigheden van de andere hotelgasten.

Wild Card - vrijdag 9 september om 20:30 uur
Creed - zaterdag 10 september om 20:30 uur
Youth - zondag 11 september om 20:30 uur

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Film1

De ruimte in met Film1

NASA wil in 2018 naar de zon en Elon Musk stuurt twee ruimtetoeristen in een rondje om de maan. Heb je ook zin in een uitstapje naar outer space? Knal het nieuwe jaar in met sciencefictionfilms bij Film1. Ready for liftoff?

Ervaar Film1

Vanaf nu geniet je van de grootste blockbusters en nieuwste Nederlandse films waar en wanneer je maar wilt. Met Film1.

Films & Series

Ziggo Movies & Series - YouTube

Ziggo Movies & Series: hét kanaal waar je alles vindt over de tofste films en series. Nieuwe releases, filmfacts, character crushes en top 10's, fans en je wekelijkse dosis film- en serienieuws door echte kenners.

Film1

Om paranoïde van te worden

Een dodelijke, biologische aanval en gelekte staatsgeheimen. Zonder dat we er erg in hebben, worstelen veiligheidsdiensten continue met allerlei gevaren. Maar is de overheid zelf eigenlijk wel te vertrouwen?