MegaWeekend Film1: The Hunger Games

MegaWeekend Film1: The Hunger Games

EVENEMENT IS GEWEEST
Film1
23 september 2016, 20.30 uur
Film1 is vernieuwd! En dat moet natuurlijk gevierd worden. Tijdens de MegaWeekends kijk je de tofste blockbusters, komedies en films van eigen bodem! Dit weekend: de volledige Hunger Games-reeks!

Dit MegaWeekend staat volledig in het teken van stoere chicks! Op vrijdag en zaterdag betreedt Jennifer Lawrence als de dappere Katniss de arena in de volledige serie van The Hunger Games. In een strijd om leven en dood moet ze niet alleen zelf zien te overleven, maar ook haar familie en geliefden beschermen voor de terreur van het Capitol.

Bijgekomen van de immense strijd om Panem? In Fashion Chicks wordt de verlegen Esmee halsoverkop beroemd als ze haar modecreaties onder een hip alter ego aan de wereld presenteert. Je ziet onder meer Liza Sips en Victoria Koblenko in deze polderversie van The Devil Wears Prada.

The Hunger Games - vrijdag 23 september om 20:30 uur
The Hunger Games: Catching Fire - vrijdag 23 september om 22:50 uur
The Hunger Games: Mockingjay Part 1 - zaterdag 24 september om 20:30 uur
The Hunger Games: Mockingjay Part 2 - zaterdag 24 september om 22:30 uur
Fashion Chicks - zondag 25 september om 20:30 uur

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Film1

De ruimte in met Film1

NASA wil in 2018 naar de zon en Elon Musk stuurt twee ruimtetoeristen in een rondje om de maan. Heb je ook zin in een uitstapje naar outer space? Knal het nieuwe jaar in met sciencefictionfilms bij Film1. Ready for liftoff?

Ervaar Film1

Vanaf nu geniet je van de grootste blockbusters en nieuwste Nederlandse films waar en wanneer je maar wilt. Met Film1.

Films & Series

Ziggo Movies & Series - YouTube

Ziggo Movies & Series: hét kanaal waar je alles vindt over de tofste films en series. Nieuwe releases, filmfacts, character crushes en top 10's, fans en je wekelijkse dosis film- en serienieuws door echte kenners.

Film1

Om paranoïde van te worden

Een dodelijke, biologische aanval en gelekte staatsgeheimen. Zonder dat we er erg in hebben, worstelen veiligheidsdiensten continue met allerlei gevaren. Maar is de overheid zelf eigenlijk wel te vertrouwen?