MegaWeekend Film1: o.a. The Hateful Eight

MegaWeekend Film1: o.a. The Hateful Eight

EVENEMENT IS GEWEEST
Film1
16 september 2016, 20.30 uur
Film1 is vernieuwd! En dat moet natuurlijk gevierd worden. Tijdens de MegaWeekends kijk je de tofste blockbusters, komedies en films van eigen bodem! Met dit weekend o.a. The Hateful Eight en Blended.

Om te beginnen kijk je op vrijdag de rake romantische komedie Blended, waarin Adam Sandler en Drew Barrymore elkaar na een rampzalige eerste date niet kunnen luchten of zien. Dus dan gaan ze maar samen op vakantie.

In het nieuwste meesterwerk van Quentin Tarantino zitten acht ongure types eveneens met elkaar opgescheept; zaterdag kijk je naar Oscarwinnaar The Hateful Eight.

Het weekend wordt lekker luchtig afgesloten met Bon Bini Holland, dé Nederlandse bioscoophit van dit jaar. De komiek Jandino Asporaat neemt in deze komedie maar liefst vijf rollen voor zijn rekening. Voor fans van zijn talkshow DINO zijn typetjes als Judeska en Rajesh een feest van herkenning!

Blended - vrijdag 16 september om 20:30 uur.
Hateful Eight - zaterdag 17 september om 20:30 uur.
Bon Bini Holland - zondag 18 september om 20:30 uur.

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Film1

De ruimte in met Film1

NASA wil in 2018 naar de zon en Elon Musk stuurt twee ruimtetoeristen in een rondje om de maan. Heb je ook zin in een uitstapje naar outer space? Knal het nieuwe jaar in met sciencefictionfilms bij Film1. Ready for liftoff?

Ervaar Film1

Vanaf nu geniet je van de grootste blockbusters en nieuwste Nederlandse films waar en wanneer je maar wilt. Met Film1.

Films & Series

Ziggo Movies & Series - YouTube

Ziggo Movies & Series: hét kanaal waar je alles vindt over de tofste films en series. Nieuwe releases, filmfacts, character crushes en top 10's, fans en je wekelijkse dosis film- en serienieuws door echte kenners.

Film1

Om paranoïde van te worden

Een dodelijke, biologische aanval en gelekte staatsgeheimen. Zonder dat we er erg in hebben, worstelen veiligheidsdiensten continue met allerlei gevaren. Maar is de overheid zelf eigenlijk wel te vertrouwen?