MegaWeekend Film1: Spectre en meer

MegaWeekend Film1: Spectre en meer

EVENEMENT IS GEWEEST
Film1
30 september 2016, 20.30 uur
Film1 is vernieuwd! En dat moet natuurlijk gevierd worden. Tijdens de MegaWeekends kijk je de tofste blockbusters, actieknallers en films van eigen bodem! Met dit weekend o.a. Spectre.

Op vrijdag zijn Barry Atsma en Noortje Herlaar te zien in het hartverscheurende Knielen op een bed violen. In deze verfilming van Jan Siebelinks gelijknamige bestseller offert Hans Sievez alles op voor zijn strenge geloofsovertuigingen.

Schenk op zaterdag een goede martini in en zet je schrap voor de 24e Bondfilm. In Spectre neemt 007 (Daniel Craig) het op tegen een sinistere en geheimzinnige organisatie. Natuurlijk loopt hij daarbij weer een bloedmooie Bondgirl tegen het lijf: Monica Bellucci.

Je weekend sluit je af met het overrompelende oorlogsepos Testament of Youth. In deze verfilming van de memoires van Vera Brittain zijn Kit Harrington (Game of Thrones) en Alicia Vikander (The Danish Girl) te zien als hartstochtelijke geliefden ten tijde van de Eerste Wereldoorlog.

Knielen op een bed violen - vrijdag 30 september om 20:30 uur
Spectre - zaterdag 1 oktober om 20:30 uur
Testament of Youth - zondag 2 oktober om 20:30 uur

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Film1

De waarheid bij Film1

Wees gerust; de jaren 90-hit van Marco Borsato gaat niet op repeat. Maar je ziet deze maand wel drie onthullende, waargebeurde films bij Film1!

Film1

Film1 november 2017

Wat hebben Lion, Brimstone en Manchester by the Sea met elkaar gemeen? Ze hebben alle drie meerdere gouden beeldjes gewonnen.

Film1

Hoe kan ik Film1 kijken?

Stipt om een bepaalde tijd voor de buis zitten voor je favoriete film?Helemaal niet nodig met Film1. Van tv tot PlayStation en van smartphone tot laptop; kijk hoe jíj wilt.

Film1

Kouwe kak of motormuis?

Bridget is back! Maar hoe moet dat nou… een Bridget Jones zónder Hugh Grant? Daniel Cleaver is in ieder geval niet de vader. Wie wel? Dat zie je bij Film1.

Film1

Er vallen mussen van het dak

Van de hitte of is het soms Midsummer Horror bij Film1? Sowieso dat laatste! En het is maar goed dat het langer licht is, want na het zien van The Purge: Election Year, Blair Witch én The Gallows durf je niks meer in het donker.