MegaWeekend Film1: Bridge of Spies & Tammy

MegaWeekend Film1: Bridge of Spies & Tammy

EVENEMENT IS GEWEEST
Film1
07 oktober 2016, 20.30 uur
Film1 is vernieuwd! En dat moet natuurlijk gevierd worden. Tijdens de MegaWeekends kijk je de tofste blockbusters, komedies en dramafilms! Dit weekend: Tammy, Bridge of Spies en Burnt.

Het weekend begint met een rampzalige roadtrip van Melissa McCarthy (Bridesmaids) en haar alcoholische oma in de komedie Tammy.

Zaterdag kijk je naar de gelauwerde spionagethriller Bridge of Spies, waarin Tom Hanks als advocaat een Russische spion (Mark Rylance) moet bijstaan. Rylance won een Oscar voor zijn indrukwekkende rol.

De zondag krijgt een culinair tintje met Bradley Cooper als topchef Adam Jones in de keukenkomedie Burnt. Jones is vastbesloten de Michelin-sterren die hij verspeelde door overmatig feesten en drugsgebruik terug te krijgen. Maar is de culinaire wereld wel zo blij met zijn terugkeer?

Tammy - vrijdag 7 oktober om 20:30 uur
Bridge of Spies - zaterdag 8 oktober om 20:30 uur
Burnt - zondag 9 oktober om 20:00 uur

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Film1

De waarheid bij Film1

Wees gerust; de jaren 90-hit van Marco Borsato gaat niet op repeat. Maar je ziet deze maand wel drie onthullende, waargebeurde films bij Film1!

Film1

Film1 november 2017

Wat hebben Lion, Brimstone en Manchester by the Sea met elkaar gemeen? Ze hebben alle drie meerdere gouden beeldjes gewonnen.

Film1

Hoe kan ik Film1 kijken?

Stipt om een bepaalde tijd voor de buis zitten voor je favoriete film?Helemaal niet nodig met Film1. Van tv tot PlayStation en van smartphone tot laptop; kijk hoe jíj wilt.

Film1

Kouwe kak of motormuis?

Bridget is back! Maar hoe moet dat nou… een Bridget Jones zónder Hugh Grant? Daniel Cleaver is in ieder geval niet de vader. Wie wel? Dat zie je bij Film1.

Film1

Er vallen mussen van het dak

Van de hitte of is het soms Midsummer Horror bij Film1? Sowieso dat laatste! En het is maar goed dat het langer licht is, want na het zien van The Purge: Election Year, Blair Witch én The Gallows durf je niks meer in het donker.