© 2014 Dutch Film1Works. All Rights Reserved.
Kidnapping Mr. Heineken

Kidnapping Mr. Heineken

Vanaf 9 juli bij Film1

Niemand minder dan Anthony Hopkins kruipt in de huid van Freddy Heineken voor dit spannende Amerikaanse misdaaddrama over de ontvoering van de Hollandse biermagnaat.

Vier vrienden besluiten in 1983 om de erfgenaam en drijvende kracht achter het Heineken-imperium te ontvoeren. Ze vragen 35 miljoen gulden, het grootste bedrag dat ooit aan losgeld betaald is voor de ontvoering van één enkel persoon in Nederland. Tot op de dag van vandaag is een groot deel van het geld nooit teruggevonden.

De beruchte Willem Holleeder, die ten tijde van het verschijnen van de film vervolgd werd voor een reeks liquidaties, wordt vertolkt door Sam Worthington, bekend van Avatar. Mark van Eeuwen wist als enige Nederlander een rol te bemachtigen als ontvoerder Frans Meijer. Jim Strurgess (o.a. Fifty Dead Men Walking) speelt bendeleider Cor van Hout en Ryan Kwanten (o.a. True Blood) is te zien als ontvoerder Jan Boellaard.

Agenda

Lady Gaga

Zaterdag 20 januari - 20.00 uur

Lady Gaga komt op 20 januari naar de Ziggo Dome met haar Joanne World Tour.

Kygo

Dinsdag 13 februari

De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in de Ziggo Dome!

The Chainsmokers

Zaterdag 17 februari

The Chainsmokers zie je op zaterdag 17 februari in de Ziggo Dome!

Imagine Dragons

Maandag 19 februari

Op maandag 19 februari komt Imagine Dragons naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start vrijdag 22 sep

Kendrick Lamar

Vrijdag 23 februari

Op 23 februari komt Kendrick Lamar naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 6 oktober om 10 uur.

Zsa Zsa Su!

Zaterdag 24 februari

Zsa Zsa Su! keert op zaterdag 24 februari terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 17 septemb

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Film1

De waarheid bij Film1

Wees gerust; de jaren 90-hit van Marco Borsato gaat niet op repeat. Maar je ziet deze maand wel drie onthullende, waargebeurde films bij Film1!

Film1

Film1 november 2017

Wat hebben Lion, Brimstone en Manchester by the Sea met elkaar gemeen? Ze hebben alle drie meerdere gouden beeldjes gewonnen.

Film1

Hoe kan ik Film1 kijken?

Stipt om een bepaalde tijd voor de buis zitten voor je favoriete film?Helemaal niet nodig met Film1. Van tv tot PlayStation en van smartphone tot laptop; kijk hoe jíj wilt.

Film1

Kouwe kak of motormuis?

Bridget is back! Maar hoe moet dat nou… een Bridget Jones zónder Hugh Grant? Daniel Cleaver is in ieder geval niet de vader. Wie wel? Dat zie je bij Film1.

Film1

Er vallen mussen van het dak

Van de hitte of is het soms Midsummer Horror bij Film1? Sowieso dat laatste! En het is maar goed dat het langer licht is, want na het zien van The Purge: Election Year, Blair Witch én The Gallows durf je niks meer in het donker.