© 2014 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.
Guardians of the Galaxy
?

Guardians of the Galaxy

Vanaf 28 mei bij Film1

Terwijl The Avengers het kwaad op aarde bestrijden, verdedigt een bonte groep van roekeloze buitenaardse helden het gehele universum.

In tegenstelling tot Marvel-films als Iron Man, Thor en Hulk is het in Guardians of the Galaxy aan een groep relatief onbekende superhelden om het universum te beschermen. In de film volgen we Peter Quill, die als jongetje werd opgepikt door een buitenaards ruimteschip en in de jaren erna uitgroeit tot de ruimte-avonturier Star-Lord.

Als hij op een gegeven moment een bijzonder relikwie vindt, krijgt hij het aan de stok met Ronan, de machtige leider van het Kree-ras. Om uit de handen van Ronan te blijven, krijgt Star-Lord hulp van een bont gezelschap superhelden. Daartoe behoren onder meer Rocket, een tot de tanden bewapende wasbeer, het boommens Groot en de mysterieuze Gamora.

Guardians of the Galaxy wijkt af van de doorsnee Marvel-film, maar doet qua spektakel en humor zeker niet onder. Deze twee uur durende achtbaanrit heeft een aantal leuke twists, puik acteerwerk en meer diepgang dan je aanvankelijk zou denken. Bovendien spat de actie – zoals het goede superheldenfilm betaamt – werkelijk van het scherm af. Aanrader!

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Film1

De ruimte in met Film1

NASA wil in 2018 naar de zon en Elon Musk stuurt twee ruimtetoeristen in een rondje om de maan. Heb je ook zin in een uitstapje naar outer space? Knal het nieuwe jaar in met sciencefictionfilms bij Film1. Ready for liftoff?

Ervaar Film1

Vanaf nu geniet je van de grootste blockbusters en nieuwste Nederlandse films waar en wanneer je maar wilt. Met Film1.

Films & Series

Ziggo Movies & Series - YouTube

Ziggo Movies & Series: hét kanaal waar je alles vindt over de tofste films en series. Nieuwe releases, filmfacts, character crushes en top 10's, fans en je wekelijkse dosis film- en serienieuws door echte kenners.

Film1

Om paranoïde van te worden

Een dodelijke, biologische aanval en gelekte staatsgeheimen. Zonder dat we er erg in hebben, worstelen veiligheidsdiensten continue met allerlei gevaren. Maar is de overheid zelf eigenlijk wel te vertrouwen?