Fantastic Four

Fantastic Four

Vanaf 18 juni bij Film1

In Fantastic Four komen vier jonge wetenschappers door een ongeluk terecht in een ander universum. Hier ontwikkelen ze bijzondere krachten waarmee ze de aarde moeten redden.

In Fantastic Four, een eigentijdse verfilming van het bekende heldenteam, zien we hoe het leven van vier buitenbeentjes, Reed Richards, Ben Grimm, Sue Storm en haar 'broer' Johnny, compleet verandert als ze transporteren naar een ander universum en daar een schokkende gedaanteverwisseling ondergaan. De nieuwe krachten die ze daarbij krijgen, moeten ze onder controle zien te krijgen om zo de aarde te redden van een teruggekeerde vijand.

Deze reboot werd geregisseerd door Josh Trank (Chronicle) en heeft een talentvolle cast met onder meer Miles Teller, Michael B. Jordan en Kate Mara. Zij vertolken de rollen van respectievelijk Reed Richards, Johnny Storm en Sue Storm. Na de introductie van deze personages zijn het vooral actie en special effects die de boventoon voeren - zoals het een goede superheldenfilm betaamt!

Agenda

Lady Gaga

Zaterdag 20 januari - 20.00 uur

Lady Gaga komt op 20 januari naar de Ziggo Dome met haar Joanne World Tour.

Kygo

Dinsdag 13 februari

De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in de Ziggo Dome!

The Chainsmokers

Zaterdag 17 februari

The Chainsmokers zie je op zaterdag 17 februari in de Ziggo Dome!

Imagine Dragons

Maandag 19 februari

Op maandag 19 februari komt Imagine Dragons naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start vrijdag 22 sep

Kendrick Lamar

Vrijdag 23 februari

Op 23 februari komt Kendrick Lamar naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 6 oktober om 10 uur.

Zsa Zsa Su!

Zaterdag 24 februari

Zsa Zsa Su! keert op zaterdag 24 februari terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 17 septemb

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Film1

De waarheid bij Film1

Wees gerust; de jaren 90-hit van Marco Borsato gaat niet op repeat. Maar je ziet deze maand wel drie onthullende, waargebeurde films bij Film1!

Film1

Film1 november 2017

Wat hebben Lion, Brimstone en Manchester by the Sea met elkaar gemeen? Ze hebben alle drie meerdere gouden beeldjes gewonnen.

Film1

Hoe kan ik Film1 kijken?

Stipt om een bepaalde tijd voor de buis zitten voor je favoriete film?Helemaal niet nodig met Film1. Van tv tot PlayStation en van smartphone tot laptop; kijk hoe jíj wilt.

Film1

Kouwe kak of motormuis?

Bridget is back! Maar hoe moet dat nou… een Bridget Jones zónder Hugh Grant? Daniel Cleaver is in ieder geval niet de vader. Wie wel? Dat zie je bij Film1.

Film1

Er vallen mussen van het dak

Van de hitte of is het soms Midsummer Horror bij Film1? Sowieso dat laatste! En het is maar goed dat het langer licht is, want na het zien van The Purge: Election Year, Blair Witch én The Gallows durf je niks meer in het donker.