© 2015 Belga Films. All Rights Reserved.
Verse blockbusters bij Film1

Verse blockbusters bij Film1

The Hunger Games, The Hateful Eight en The Martian

Drie met prijzen overladen blockbusters die tot de laatste minuut boeien. Bekijk The Hunger Games: Mockingjay – part 2, The Hateful Eight en The Martian in september bij Film1!

The Hunger Games: Mockingjay – part 2

Vanaf 24 september bij Film1

Tijd voor de allesbepalende grande finale. Voor de laatste keer strijdt de moedige Katniss tegen de gluiperige president Snow. Nadat Katniss als 'spotgaai' is uitgegroeid tot het symbool van de revolutie, beginnen zij en District 13 aan een totale oorlog tegen Snow en het autocratische Capitool. Samen met haar naaste vrienden (Gale, Finnick en Peeta) waagt ze haar leven om een moordaanslag op de president te ensceneren, voor wie de vernietiging van Katniss een ware obsessie is geworden.

Bekijk meer trailers onderaan dit artikel. 

The Martian

Vanaf 3 september bij Film1

Matt Damon schittert in The Martian als de hoogbegaafde astronaut Mark Watney, die alleen achterblijft op Mars na een allesvernietigende zandstorm. De volgende ruimtemissie naar de rode planeet staat pas over vier jaar op de planning. En aangezien niemand weet dat Mark nog leeft, zal hij het tot die tijd in zijn eentje moeten redden.

Hij probeert te overleven met de middelen die het ruimteschip achterliet. Maar met de beschikbare zuurstof- en voedselvoorraad zal hij sterven ver voor de nieuwe ruimtemissie hem bereikt. Gelukkig is Mark een begenadigd botanicus. “I’m going to science the shit out of this”, belooft hij in zijn videodagboek. En dat lukt hem aardig. Zo kweekt hij bijvoorbeeld aardappelen en creeërt hij met riskante, scheikundige experimenten water.

The Martian van regisseur Ridley Scott is een verfilming van het gelijknamige boek van Andy Weir. Damon, die voor wat verrassend lollige momenten zorgt, won een Golden Globe voor zijn rol.

The Hateful Eight

Vanaf 17 september bij Film1

Acht heetgebakerde bezoekers veranderen een gezellige herberg in een ‘hateful’ etablissement. Een typische Tarantino-film met bijna drie uur lang sterke dialogen en zinvol geweld.

Een paar jaar na de Amerikaanse Burgeroorlog slingert een koets door het winterse landschap van Wyoming richting Red Rock. Premiejager John Ruth wil zijn gevangene Daisy Domergue in het stadje afleveren. Onderweg stuiten ze op de beruchte collega-premiejager Major Marquis Warren (gespeeld door Samuel L. Jackson) en Chris Mannix, die beweert de nieuwe sheriff van Red Rock te zijn.

Een sneeuwstorm dwingt het gezelschap te schuilen in Minnie’s Haberdashery. Maar in plaats van Minnie, treffen ze in deze herberg een viertal vreemdelingen. Een Mexicaan genaamd Bob; de beul van Red Rock (Tim Roth, Reservoir Dogs); de zwijgzame cowboy Joe Gage (Michael Madsen, Kill Bill) en de voormalige Confederatie-generaal Sanford Smithers. Terwijl de storm voortraast, beseffen de acht reizigers dat deze tussenstop weleens hun eindstation kan worden.

Meer films en series bij Film1

  • Daddy’s Home - vanaf 4 september
  • Mad Men - seizoen 7 vanaf 8 september 
  • De Boskampi’s - vanaf 10 september 
  • Blended - vanaf 16 september 
  • The Paradise Suite - vanaf 22 september 
?
?
Agenda

Lady Gaga

Zaterdag 20 januari - 20.00 uur

Lady Gaga komt op 20 januari naar de Ziggo Dome met haar Joanne World Tour.

Kygo

Dinsdag 13 februari

De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in de Ziggo Dome!

The Chainsmokers

Zaterdag 17 februari

The Chainsmokers zie je op zaterdag 17 februari in de Ziggo Dome!

Imagine Dragons

Maandag 19 februari

Op maandag 19 februari komt Imagine Dragons naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start vrijdag 22 sep

Kendrick Lamar

Vrijdag 23 februari

Op 23 februari komt Kendrick Lamar naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 6 oktober om 10 uur.

Zsa Zsa Su!

Zaterdag 24 februari

Zsa Zsa Su! keert op zaterdag 24 februari terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 17 septemb

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Film1

De waarheid bij Film1

Wees gerust; de jaren 90-hit van Marco Borsato gaat niet op repeat. Maar je ziet deze maand wel drie onthullende, waargebeurde films bij Film1!

Film1

Film1 november 2017

Wat hebben Lion, Brimstone en Manchester by the Sea met elkaar gemeen? Ze hebben alle drie meerdere gouden beeldjes gewonnen.

Film1

Hoe kan ik Film1 kijken?

Stipt om een bepaalde tijd voor de buis zitten voor je favoriete film?Helemaal niet nodig met Film1. Van tv tot PlayStation en van smartphone tot laptop; kijk hoe jíj wilt.

Film1

Kouwe kak of motormuis?

Bridget is back! Maar hoe moet dat nou… een Bridget Jones zónder Hugh Grant? Daniel Cleaver is in ieder geval niet de vader. Wie wel? Dat zie je bij Film1.

Film1

Er vallen mussen van het dak

Van de hitte of is het soms Midsummer Horror bij Film1? Sowieso dat laatste! En het is maar goed dat het langer licht is, want na het zien van The Purge: Election Year, Blair Witch én The Gallows durf je niks meer in het donker.