© 2015 Metro-Goldwyn-Mayer. All Rights Reserved.
Keiharde actiefilms bij Film1

Keiharde actiefilms bij Film1

Spectre, Mission: Impossible en meer

Adrenalinejunkie? Maak je dan op voor een flinke dosis actie in oktober bij Film1. Met Spectre, Into the Storm en de volledige reeks Mission: Impossible.  

Spectre

Vanaf 1 oktober bij Film1

Schenk een goede martini in en zet je schrap voor de 24e Bondfilm. In Spectre neemt 007 (Daniel Craig) het op tegen de sinistere en geheimzinnige organisatie SPECTRE.

Terwijl zijn baas M uit alle macht de Britse geheime dienst probeert te behouden, ontrafelt Bond de verschrikkelijke waarheid achter SPECTRE, waar Christoph Waltz de touwtjes in de handen heeft. Natuurlijk loopt Bond daarbij ook weer een bloedmooie Bondgirl tegen het lijf: Monica Bellucci.

Spectre kostte maar liefst 300 miljoen dollar en is daarmee de duurste Bondfilm aller tijden. Het resultaat is 2,5 uur snoeiharde actie. Met dank aan de Nederlandse cameraregisseur Hoyte van Hoytema, die de spectaculaire achtervolgingen vastlegde.

Into the Storm

Vanaf 21 oktober bij Film1

Het Amerikaanse stadje Silverton wordt in één dag verwoest door een serie ongekend krachtige tornado’s. De bevolking is overgeleverd aan het natuurgeweld. Maar stormjagers waarschuwen dat het ergste nog moet komen.

Terwijl de meeste mensen een schuilplaats zoeken, zoeken sommigen de tornado’s juist op om unieke beelden vast te leggen. Regisseur Steven Quale (Final Destination 5) neemt je mee naar het oog van de storm. Into the Storm wordt verteld door de ogen en lenzen van stormjagers, amateurs die het doen voor de kick en dappere inwoners van Silverton.

Mission: Impossible - hele reeks

Vanaf 14 oktober bij Film1

Jouw missie deze maand: de hele reeks Mission: Impossible afkijken. En dat is natuurlijk geen straf. Tom Cruise accepteert deze maand als de geduchte geheime agent Ethan Hunt alle vijf opdrachten die zijn Impossible Missions Force op moet zien te knappen. Een rol waarmee hij inmiddels al sinds 1996 getrouwd is.

Laat je meeslepen in een wervelende wereld vol spanning en sensatie, met innovatieve inbraken en adembenemende achtervolgingen.