©2016 Paramount Pictures. All Rights Reserved.
10 Cloverfield Lane

10 Cloverfield Lane

Vanaf 5 november bij Film1

Na verkeersongeluk wordt Michelle vastgeketend wakker in een bunker. Ze is in de handen gevallen van de doomsday prepper Howard die haar zegt te willen beschermen voor een chemische ramp.

Na een ernstig auto-ongeluk wordt Michelle (Mary Elizabeth Winstead) wakker in een bunker vol eten in blik, een enorme jukebox en nog twee mannen. Een daarvan is doomsday prepper Howard (John Goodman) die bij hoog en bij laag beweert dat hij haar niet ontvoerd heeft, maar juist gered van de dood na een verschrikkelijke aanval in de buitenwereld. Het is volgens hem levensgevaarlijk om naar buiten te gaan. 

Maar is dat waar? Michelle twijfelt, maar Emmett, de andere persoon in de bunker, bevestigt het verhaal van Howard. Een spannend, intrigerend psychologisch verhaal vol humor, dat zich afspeelt in één claustrofobische ruimte. Met de zoveelste briljante rol van Goodman. Kijken is bijna verplicht.

10 Cloverfield Lane - het zijdelingse vervolg op de scifi-hit Cloverfield - werd in het diepste geheim geproduceerd door J.J. Abrams, bekend van de recente Star Wars- en Star Trek-films.