Devious Maids S1-3
?

Devious Maids S1-3

Drie seizoenen vol latina power

Het leven van een dienstmeisje gaat niet over rozen. Zeker niet als je ook nog eens latina bent én voor de rijken in Beverly Hills werkt, met hun overspel, intriges en geheimen. Ay caramba. Kijken dus!

Vanaf 1 januari 2017 bij Movies & Series

In Devious Maids zie je de vier dienstmeisjes Rosie, Carmen, Zoila en Marisol. Alle vier werken ze voor verschillende rich and famous in Beverly Hills. Ze hebben zo hun eigen dromen en ambities, maar worstelen ook met de eisen en wensen van hun bazen. En dan hebben we het nog niet eens over het gekonkel, de geheimen en de intriges. Maar een ding wordt al snel duidelijk: sol niet met een latina.

Kritiek

Ondanks het enorme succes van de vier slinkse dienstmeisjes, was er in het begin toch ook de nodige kritiek. Sommigen vonden de serie een slap aftreksel van Desperate Housewives. Begrijpelijk is dat overigens wel, want de twee series hebben aardig wat van elkaar weg. Toch doe je deze Amerikaanse telenovela daarmee tekort. Devious Maids is eigentijdser, spannender en grappiger, met meer intriges, andersoortige personages en avonturen. Wij zien Devious Maids dan ook meer als een afgestofte Desperate Housewives.

Seizoen 1

Het eerste seizoen begint met de moord op dienstmeisje Flora Hernandez, vriendin van Rosie, Carmen en Zoila. Verdachte is ene Eddie Suarez. Ten onterechte, zo blijkt. Zijn moeder Marisol wil per se de waarheid boven water krijgen. Daarom besluit ze als bediende te gaan werken om zo bevriend te worden met de vriendinnen van Flora. Maar die zitten niet echt op haar bemoeienis te wachten.

Seizoen 2

In seizoen 2 doet Nicholas Deering zijn intrede. Hij is de nieuwe verloofde van Marisol. Zijn huishoudster Opal en hij hebben een verleden waarin zijn overleden vrouw Dahlia een grote rol speelt. Er is ook een gewapende bende die de buurt teistert en Rosie gaat als huishoudster aan de slag bij de vreemde familie Miller.

Seizoen 3

Taylor en Michael Stappord besluiten om weer in Beverly Hills te gaan wonen, met hun geadopteerde dochter Katie. Het nieuwe dienstmeisje Blanca heeft al snel door dat er nogal wat rare kanten aan de familie Stappord zitten. Rosie en haar eerste man Ernesto komen elkaar weer tegen en Carmen gaat een affaire aan met de getrouwde Sebastian.

Zo kijk je naar Devious Maids

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Devious Maids

Devious Maids

Regisseur
Jaar
2015
Taal
Engels
Studio
ABC Studios
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
30 juni 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series