Abbey Hoes en Simon Zijlemans presenteren: Binge

Abbey Hoes en Simon Zijlemans presenteren: Binge

Elke donderdag om 16.00 uur

Abbey en Simon praten je elke donderdag bij over Movies & Series in de nieuwe YouTube-serie Binge. Nieuwe releases, grappige filmweetjes en prangende kijkersvragen: met Binge ben je op de hoogte van het laatste film- en serienieuws.

Binge

Binge is jouw gids door ons aanbod, brengt je op de hoogte van het film- en serienieuws en leert je daarnaast de fijne kneepjes van het filmvak. Hoe zit het nu met al die filmprijzen? Wat doet een foley artist precies en wat is de wetenschap achter filmposters? Je ziet dat en meer, elke donderdag om 16.00 uur in Binge!

Simon en Abbey

Simon Zijlemans is presentator, fervent gamer en film- en seriegek. Hij begon als presentator bij Gamekings en is nu een vast gezicht van Inside Gamer. Daarnaast komt hij zo nu en dan voorbij in Voetbal Inside en is hij nu een van de twee presentatoren van Binge!

Abbey Hoes is nog jong maar heeft al een eerste Gouden Kalf op haar naam staan. Ze is bekend van haar rollen in onder andere Petticoat, Fissa en Nena en ze flitst ook voorbij in The Hitman’s Bodyguard. In Binge heeft ze haar debuut als presentatrice.

Wat vind je van deze pagina?

Liever nietw