Wereldvrede. Of voor de hele kosmos?

Wereldvrede. Of voor de hele kosmos?

Film1 doet een poging

Die buitenaardse monsters blijven de aarde maar aanvallen. Gelukkig trekt Film1 deze maand een blik helden open om de wereld te redden. Of de hele kosmos. Tijd om je te transformeren, ‘It's Morphin' Time!’

Power Rangers (2017)

Vijf doodgewone tieners uit het stadje Angel Grove krijgen unieke krachten om zo Power Ranger te worden. Dit zorgt in het begin voor enige scepsis en ongeloof, maar de verse Power Rangers moeten toch echt aan de bak om de wereld te redden. Wat staat er op het spel? Uiteraard de aarde. Buitenaardse monsters die de wereld willen vernietigen: Go Go Power Rangers!

Power Rangers (2017) is zeker geen kopie van de jaren 90-serie. Het snijdt actuele tieneronderwerpen aan zoals het verspreiden van naaktfoto’s via social media en het bespreken van LGBT-thema’s, zonder extreme diepgang. Er zit natuurlijk wel een kleine knipoog in de film. Zo komt de wereldberoemde tune ‘Go, Go, Power Rangers’ gelukkig nog wel voorbij voor de 'oude' fans.

Vanaf 23 februari bij Film1.

Go Go Power Rangers!

De Power Rangers gaan ‘way back’. Ze verschenen in 1993 voor het eerst op televisie in: Mighty Morphin Power Rangers. Met Jason (rode Ranger), Zack (zwarte Ranger), Trini (gele Ranger), Kimberly (roze Ranger) en Billy (blauwe Ranger) als oorspronkelijke crew. Later werd het Ranger-imperium uitgebreid en kwamen er meerdere Rangers bij, zoals een groene, een witte en een tweede rode Ranger.

In de nostalgische modus? Check dan de intro van de Power Rangers uit 1993. Inclusief een lekker stukje 90’s rock.

Colossal (2016)

Anne Hathaway speelt Gloria, een werkloze schrijfster met een alcoholprobleem. Ze verliest haar baan, appartement in New York en haar vriend maakt het ook nog eens uit. Gloria kan niet anders dan terugkeren naar haar geboortedorp. Gelukkig is daar Oscar, een jeugdvriend die een poging doet om haar te helpen. Via Oscar krijgt ze een baan in een café. Maar een café is niet de beste omgeving om af te kicken van een alcoholverslaving. Ze slaapt dan ook vaak haar roes uit op een bankje op een nabijgelegen speelplein.

Plots verschijnt er op het nieuws dat er een gigantisch monster Seoul vernietigt. Gloria voelt zich verbonden met het monster en komt tot de ontdekking dat ze op het speelplein het monster kan besturen. Of heeft ze het monster soms zelf gecreëerd?

Vanaf 10 februari bij Film1.

Transformers: The Last Knight (2017)

In 1984 begonnen als speelgoedserie, maar anno 2018 zijn de Transformers meer dan dat. En dat is nog een understatement. Cade Yeager (Mark Wahlberg) keert terug in het spectaculaire vijfde deel uit de reeks blockbusters. De best betaalde acteur wordt beschermd door Autobots Bumblebee, Hound, Drift, en Crosshairs. De ontbrekende Autobot, Optimus Prime, wordt nog steeds vermist. Hij is namelijk op zoek naar Unicron. De duivelse Unicron werkt aan een plan om de aarde te vernietigen. Gaat het de Transformers lukken Unicron te stoppen?

Vanaf 23 februari bij Film1.

Nog meer premières bij Film1

Nog meer premières bij Film1

Minder monsters? Deze films zijn ‘monstervrij’:

  • The Handmaiden: vanaf 2 februari bij Film1
  • Een echte Vermeer: vanaf 3 februari bij Film1
  • A United Kingdom: vanaf 17 februari bij Film1
  • A Dog’s Purpose: vanaf 24 februari bij Film1
  • Baywatch: vanaf 24 februari bij Film1
  • The Promise: vanaf 25 februari bij Film1

Wat vind je van deze pagina?

Liever nietw