Mastermind Maart

Bij Ziggo On Demand

P
Lees meer

De wereld wordt geteisterd door een hele hoop ingewikkelde problemen. Gelukkig heeft Ziggo On Demand een vijftal slimmeriken ingeschakeld om ons van de ondergang te redden. Check de volgende films in maart!

Doctor Strange

Na een auto-ongeluk voelt de lichtelijk arrogante Doctor Stephen Strange (Benedict Cumberbatch, bekend van Sherlock) zich een beetje vreemd. Niet zo gek, want als je als chirurg je handen opeens niet meer kunt gebruiken, dan baal je wel. Om een geneesmiddel te vinden reist hij naar Nepal. Daar leert hij van een wijze leermeester de kunst van de mystiek en de alternatieve realiteit. Zou Trump daar misschien ook in de leer zijn gegaan? Hoe dan ook, Doctor Strange heeft het vermogen om de wereld weer echt ‘great’ te maken. Er liggen namelijk dodelijke vijanden op de loer, en hij is dé uitverkorene die ze kan verslaan. Go Strange!

Vanaf 8 maart bij Ziggo On Demand.

Inferno

Robert Langdon is terug! De pientere hoogleraar beleeft in Inferno een avontuur volgens het typische Dan Brown-recept: een wereldvernietigende gek, een mooie intelligente chick als sidekick en een berg raadsels. Ditmaal zitten de aanwijzingen verstopt in het helse schilderij Inferno van Dante. De aan geheugenverlies lijdende Langdon (Tom Hanks) ontdekt dat een gestoorde geneticus een dodelijke pestepidemie wilt verspreiden. En die moet een groot deel van de wereldbevolking uitroeien! Langdon en de hoogbegaafde Sienna (de knappe sidekick) reizen naar Florence, Venetië en Istanbul om dat te voorkomen.

Nu bij Ziggo On Demand.

Snowden

Is Edward Snowden nou een held of een verrader? Hij lekte geheime veiligheidsinformatie en sindsdien zit zo’n beetje de hele wereld achter hem aan. Behalve Rusland, waar hij nog steeds schijnt te verblijven. In de film Snowden zie je precies hoe de techneut het voor elkaar heeft gekregen om zeer gevoelige gegevens over dubieuze beveiligingsmethodes het NSA-pand uit te smokkelen. De hoofdrol wordt vertolkt door Joseph Gordon-Levitt, die Snowden zeer overtuigend weet neer te zetten.

Vanaf 8 maart bij Ziggo On Demand.

Fantastic Beasts and Where to Find Them

Na een wereldwijde zoektocht naar magische monsters reist Scamander (Eddie Redmayne), in 1926 met een koffer vol fabeldieren terug naar New York. Dat kan natuurlijk niet goed gaan; in een mum van tijd veroorzaken Nifflers, Murtlaps en andere magische wezens chaos in de straten van het magie-intolerante New York. Fantastic Beasts and Where to Find Them is gebaseerd op de gelijknamige fabeldierenencyclopedie die Rowling in 2001 uitbracht.

Vanaf 29 maart bij Ziggo On Demand.

Arrival

Er doemen gigantische mysterieuze ruimteschepen op aan de horizon. Wie zijn het? En wat willen ze? De wereld weet niet wat hij ermee aan moet en heeft de bommen en granaten al klaarliggen. Om een universele oorlog te voorkomen probeert taalkundige Louise Banks (Amy Adams) uit man en macht contact te maken met de aliens om hun taal te ontcijferen. Dit met gevaar voor eigen leven en dat van alle mensen op aarde.

Vanaf 22 maart bij Ziggo On Demand.

Arrival