Feyenoord pakt ook geen punten bij PEC

Feyenoord pakt ook geen punten bij PEC

Aan de historisch slechte reeks van Feyenoord komt maar geen einde. De zwalkende ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst incasseerde bij PEC Zwolle de zevende nederlaag op rij: 3-1. Lars Veldwijk leidde het zwaar gehavende Zwolle, dat bijna een elftal aan geblesseerde spelers miste, met twee doelpunten en een assist langs het dramatisch spelende Feyenoord.


Doelman Kenneth Vermeer had na een kwartier alleen geen antwoord toen Lars Veldwijk na een diepe bal van Wout Brama op hem afkwam. De spits prikte de bal met links in de hoek. Die tegentreffer kwam als een mokerslag aan bij Feyenoord, waarbij het zelfvertrouwen toch al zo broos was. PEC Zwolle kreeg kans op kans, maar steeds redde Vermeer of stond de paal in de weg.

Volledig uit het niets kwam Feyenoord een paar minuten voor rust langszij. Sven van Beek tikte de bal uit een hoekschop achter doelman Mickey van der Hart, die kort daarna wel voorkwam dat Bilal Basaçikoglu de bezoekers zelfs op voorsprong kon brengen. De Rotterdamse opleving bleek van korte duur.

Een paar minuten na rust kwam Feyenoord opnieuw op achterstand. Veldwijk pikte de bal aan de zijlijn op, kon ongehinderd opkomen en zag vervolgens hoe zijn achteruit lopende bewaker Van Beek op de rand van het strafschopgebied zomaar onderuit ging. Veldwijk kon de bal daarna simpel in de hoek schieten.

Met Eljero Elia en Michiel Kramer als invallers probeerde Van Bronckhorst de zevende nederlaag op rij te voorkomen. Het leed werd in blessuretijd echter alleen maar nog groter, toen Veldwijk de 3-1 schonk aan Kingsley Ehizibue.

Agenda

Lady Gaga

Zaterdag 20 januari - 20.00 uur

Lady Gaga komt op 20 januari naar de Ziggo Dome met haar Joanne World Tour.

Kygo

Dinsdag 13 februari

De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in de Ziggo Dome!

The Chainsmokers

Zaterdag 17 februari

The Chainsmokers zie je op zaterdag 17 februari in de Ziggo Dome!

Imagine Dragons

Maandag 19 februari

Op maandag 19 februari komt Imagine Dragons naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start vrijdag 22 sep

Kendrick Lamar

Vrijdag 23 februari

Op 23 februari komt Kendrick Lamar naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 6 oktober om 10 uur.

Zsa Zsa Su!

Zaterdag 24 februari

Zsa Zsa Su! keert op zaterdag 24 februari terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 17 septemb

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Ziggo On Demand

De 5 beste spionagefilms

Stiekem is het de droom van ons allemaal: een leven als spion. Je ziet jezelf al gaan, met een paraplu die verandert in een geweer. Vet! Zet een van deze films op, en waan jezelf Inspector Gagdet.

Ziggo On Demand

De 5 beste misdaadfilms

Je vrienden noemen jou wel eens Peter R. De Vries, want je zit het liefst met een notitieblokje op schoot mee te schrijven tijdens een detectivefilm. Deze films zijn voor jou gemaakt!

Ziggo Dome

Presale Ladies of Soul 23 maart 2018

Ladies of Soul viert hun 5-jarig jubileum in de Ziggo Dome. Naast het concert op zaterdag 24 maart is er nóg een concert, namelijk op vrijdag 23 maart. Wil jij voordringen in de rij? Lees dan snel verder.