Kijk livestreams van Ziggo

Kijk livestreams van Ziggo

Een wedstrijd of een concert: soms vinden we een evenement zó mooi dat we het hier met je delen, ook als je geen klant bent. De laatste keer had je een heel weekend Ziggo Sport kunnen zien!

Meer moois van Ziggo

We hebben even geen livestreams in de planning [teleurgestelde ahhhh…]. Wat we wel hebben is een site vol films, series en evenementen. Kijk gewoon even rond. Misschien heb je een mooi concert gemist, of zin om Ziggo Sport Totaal nou eindelijk eens uit te proberen.

Alle evenementen

Ziggo Sport Totaal

image Ieder weekend topvoetbal zien?

Ieder weekend topvoetbal zien?

Met Ziggo Alles-in-1 zit je altijd op de eerste rij, ook bij andere sporten. Dankzij Ziggo Sport - gratis voor alle klanten van Ziggo. En overstappen is zo gefikst: we regelen het. Ben je geen held met modems, splitters en kabeltjes? Onze gratis monteur helpt je graag alles te installeren.

Stap nu over naar Ziggo

Veelgestelde vragen

Op welke apparaten kan ik de online uitzendingen bekijken?

De streamingpagina is te zien op alle webbrowsers die Adobe Flash ondersteunen.

De streaming pagina wordt ondersteund door de volgende browsers:

  • Chrome (alle versies; vanaf Android V4.03 of hoger)
  • Firefox (alle versies)
  • Internet Explorer (vanaf versie 8 en hoger)
  • Safari (vanaf iOS 7 of hoger en vanaf OS x 10.5 en hoger). nb: Op Macbook & Imac devices (vanaf OS X 10.5 of hoger) bestaat de kans dat de streaming dienst niet werkt via Safari. Chrome werkt wel en wordt door Ziggo in deze gevallen geadviseerd.

En de volgende mobiele besturingssystemen:

  • Android 4.0 of hoger 
  • IOS 7 of hoger
  • We ondersteunen helaas geen mobiele Windows besturingssystemen.

Werkt de stream niet op een browser die we niet ondersteunen, dan is het dus niet mogelijk om de wedstrijd online te bekijken. Zo kunnen we de werking van de stream op o.a. een smart TV helaas niet garanderen.

Kunnen andere mensen van dezelfde inloggegevens gebruik maken?

Nee. Wil iemand anders ook de online uitzending zien, dan kan die zich eenvoudig met zijn of haar eigen gegevens  registreren.

Wat moet ik doen als ik deze melding zie: 'Ongeldig content segment'?

Als je deze melding ziet en de stream niet meer start, kan het helpen om de cache van je browser te legen. Dit doe je door gelijktijdig op de CTRL en F5 toets te drukken (voor Windows). Of probeer een andere browser te gebruiken.

Waarom is de beeldkwaliteit laag of hapert de stream?

Voor het online bekijken van de uitzending heb je een snelle en stabiele internetverbinding nodig. Als je gebruik maakt van internet van een andere provider dan Ziggo, heeft Ziggo geen invloed op de kwaliteit van de internetverbinding en daarmee geen invloed op de kwaliteit van de online uitzending. Als je problemen hebt met de verbinding, kijk dan voor meer informatie op de website van je internetprovider.

Moet ik uitloggen na een uitzending?

Nee, je hoeft niet uit te loggen na het bekijken van de uitzending. Uitloggen gaat vanzelf wanneer je de internetpagina sluit.