Ervaar Film1

Ervaar Film1

Direct beginnen met kijken!

Vanaf nu geniet je van de grootste blockbusters en nieuwste Nederlandse films. Kijk waar en wanneer je maar wilt naar de mooiste films en series uit alle genres. Of je nu zin hebt in actie, horror, romantiek of comedy, Film1 kijk je op elk moment van de dag.

Film1 kijken waar je maar wilt
Kijk waar en wanneer je wilt

Heb je geen zin om te wachten tot dat je favoriete film begint? Maak dan gebruik van Film1 on demand en kijk een film wanneer het je uitkomt. Gewoon met je interactieve interactieve ontvanger.

Film1 On Demand is gratis inbegrepen bij je abonnement en maakt onbeperkt films kijken mogelijk. Met de Ziggo Mediabox XL wordt on demand kijken nog makkelijker. Je start de leukste films en series door te zappen naar kanaal 105.

Film1 App

Met de Film1 App heb je overal en altijd onbeperkt toegang tot Film1. Je ontvangt in Nederland de mooiste films en series uit alle genres gewoon op je computer, laptop, tablet of smartphone. De Film1 App is ook te gebruiken via Chromecast, AirPlay en op de Playstation 3 en 4.

Hoe kijk je Film1?
Hoe kijk je Film1?

Stipt om een bepaalde tijd voor de buis zitten voor je favoriete film? Helemaal niet nodig met Film1. Van tv tot PlayStation en van smartphone tot laptop; kijk hoe en wanneer jij wilt. Maar hoe doe je dat?

reclamevrije themakanalen
Reclamevrije themakanalen

Hou je van stevige actiefilms? Of lig je liever dubbel van het lachen? Film1 heeft 4 reclamevrije themakanalen, zodat je gemakkelijk een film of serie kiest van je favoriete genre. 24 uur per dag. Kies uit het ruime aanbod van meer dan 400 films en series.

Film1 highlights
Film1 highlights

Wil je op de hoogte blijven van het meest recente aanbod van Film1? Op de highlightpagina’s bekijk je de trailers van de nieuwste films en series. Zo hoef je nooit meer iets te missen!