Ontdek Movies & Series XL

Ontdek Movies & Series XL

Haal alles uit je pakket

Wat is dat, Movies & Series XL? Gewoon: onbeperkt kijken naar HBO-series als Game of Thrones, je favoriete films en series en meer dan 50 extra tv-kanalen. Je kijkt ze op je tv, tablet én smartphone.

Geniet van HBO Originals

Ziggo is ‘the home of HBO’: met Game of Thrones, Westworld, Girls... Moeten we doorgaan? Oké, waarom ook niet: Band of Brothers, Veep, The Sopranos, Sex and The City... Alle spraakmakende HBO-series van nu en ooit die je on demand op je Mediabox kunt kijken! Is er een nieuwe aflevering van bijvoorbeeld Game of Thrones, dan zie je die vrijwel meteen nadat die in Amerika is uitgezonden.

Onderaan deze pagina vind je alle HBO-series bij elkaar. 

Meer dan 50 extra zenders

Met Ziggo Movies & Series XL heb je er bovendien in één klap meer dan 50 extra digitale tv-zenders bij. Daar zit altijd wel iets voor je tussen. Wat denk je bijvoorbeeld van Discovery Science, Travel Channel of AMC? En voor de jonge tv-fans: Cartoon Network of Disney Jr.? Bij de meeste zenders heb je ook nog Replay TV. Dat is mooi als je het begin van dat kookprogramma op het Food Network net gemist hebt, of als je een serie over wilde dieren op Animal Planet van afgelopen week nog een keer terug wil zien. In het zenderoverzicht zie je welke zenders je extra hebt met Movies & Series XL en ook nog welke je met Replay TV ziet. 

Altijd op de hoogte

Het mag duidelijk zijn: met Movies & Series XL is het niet meer mogelijk om je nog te vervelen. Maar hoe weet je nou wat er allemaal te zien is? Er zijn drie manieren:

  1. Kijk in de elektronische programmagids op je Mediabox of op Ziggo GO wat je allemaal kunt kijken op de zenders. Onderaan lees je hoe je on demand naar Movies & Series XL kijkt.
  2. Bezoek deze website. Komt er een nieuw seizoen van een HBO-serie aan? Reken maar dat we daar uitgebreid bij stilstaan. Hebben we die spannende film meteen uit de bioscoop in onze catalogus? Dan attenderen we je daar natuurlijk meteen op.
  3. Zorg dat je je contact-e-mailadres hebt ingevuld in Mijn Ziggo. Dan kunnen we je elke maand een mail met de hoogtepunten van Movies & Series XL en de On Demand-films sturen. Weet je je inlog? Check het dan meteen even op Mijn Ziggo.
Ontdek Movies & Series XL
On Demand op de Mediabox

Kijk je je favoriete film of serie het liefst wanneer het jou het beste uitkomt? Dat doe je gewoon met Replay TV en On Demand. Het enige wat je nodig hebt, is je Mediabox (de interactieve ontvanger dus). De extra zenders en de HBO-series kijk je trouwens ook met Google Chromecast. Daarbij hoeft je scherm niet verbonden te zijn met een interactieve ontvanger. Handig bijvoorbeeld voor de tv in je slaapkamer.

Ziggo GO: altijd en overal

Kijken wanneer je wilt is al leuk, maar natuurlijk wil je ook kijken waar je maar wilt. En dat kan je met Movies & Series XL, met Ziggo GO. Die heb je vast al op je laptop, tablet of smartphone staan. De app laat je ook onderweg genieten van die ene spannende HBO-serie of al die extra zenders die je met het pakket krijgt. Meteen uitproberen doe je op Ziggogo.tv of door Ziggo GO voor AndroidiOS of Windows 10 te installeren op je smartphone of tablet.