Ontdek Movies & Series

Ontdek Movies & Series

Eindeloos kijkplezier met iedere maand nieuwe films en series.

De hoogtepunten

Zelf bepalen wat je op tv ziet: dat doe je met Movies & Series. Kies uit honderden films en afleveringen van series. Van kaskrakers tot klassiekers. Wil je op de hoogte blijven van het laatste aanbod? Op de highlight-pagina bekijk je de trailers van de nieuwste series en films. Zo hoef je nooit iets te missen.

Bekijk de Movies & Series highlights

Ontdek Movies & Series
On Demand op de Mediabox

Kijk je je favoriete film of serie het liefst wanneer het jou het beste uitkomt? Daarvoor heb je gewoon Replay TV en On Demand. Wat heb je nodig? Je Mediabox (de interactieve ontvanger dus). Kies in het On Demand menu de optie Movies & Series en daarna de titel die je wilt zien.

De films en series kijk je trouwens ook met Google Chromecast. Daarbij hoeft je scherm niet verbonden te zijn met een interactieve ontvanger. Handig bijvoorbeeld voor de tv in je slaapkamer.

Kijk altijd en overal met Ziggo GO

Kijken wanneer je wilt is al leuk, maar natuurlijk wil je ook kijken waar je maar wilt. En dat kun je met Ziggo GO. Heb je vast al op je laptop, tablet of smartphone staan. De app laat je ook onderweg genieten van die ene spannende film of alle populaire tv-zenders. Meteen uitproberen doe je op Ziggogo.tv of door Ziggo GO voor Android, iOS of Windows 10 te installeren op je smartphone of tablet.

Direct online kijken