Movies & Series L

Movies & Series L

Geniet van honderden films en series, inclusief HBO

SPECIAAL VOOR KLANTEN VAN VODAFONE & ZIGGO

Movies & Series L

Klant bij Vodafone én Ziggo? Activeer dit tv-pakket dan gratis via Mijn Ziggo.

Activeer nuMeer informatie

Niks op televisie?

Met Movies & Series L wel! Met één druk op de on demand-knop van je afstandsbediening kijk je honderden films en complete seizoenen van topseries wanneer het je uitkomt. En ook onderweg hoef je je niet te vervelen. Kijk wanneer je wil op je tablet of smartphone met de Ziggo GO app. Meteen uitproberen doe je op Ziggogo.tv of door Ziggo GO voor AndroidiOS of Windows 10 te installeren op je smartphone of tablet.

Niks op televisie?

Zoek je favoriete films en series

We vullen het aanbod iedere maand aan met verse films en series, zodat je nooit uitgekeken raakt. Wil je weten wat er allemaal te zien is? Er zijn vier manieren om vliegensvlug te zoeken:

  1. In het On Demand-menu van Movies & Series zie je de nieuwste films en series en zoek je eenvoudig op naam of genre, van kinderfilms tot actie.
  2. Of je nou een filmpje wilt huren of wil weten welke films en series je in Ziggo Movies & Series L vindt: kijk gewoon even in de Ziggo On Demand catalogus en filter op Movies & Series (X)L. 
  3. Zorg dat je je e-mailadres hebt ingevuld in Mijn Ziggo. Dan sturen we je elke maand een mail met de hoogtepunten van Movies & Series L en de nieuwste On Demand-films.
  4. Komt er een nieuw seizoen van een HBO-serie aan? Dan staan we daar uitgebreid bij stil op deze website. En wil je die ene spannende film uit de bioscoop thuis op de bank zien? Houd dan onze maandelijkse On Demand top in de gaten.

Wat vind je van deze pagina?

Liever nietw